Revine DevTalks, cea mai ampla conferinta expo pentru dezvoltatorii software si profesionistii IT din Romania
8/8028
calendar_month 10 Mai 2022, 15:32
DevTalks Romania, cea mai ampla conferinta expo pentru dezvoltatorii software si profesionistii IT din Romania, revine pe 8-10 iunie 2022 într-un nou format, fizic si online, sub conceptul umbrela AI & Innovation, Humanity Reimagined. În fiecare dintre cele trei zile ale conferintei, sunt asteptati peste 400 participanti la Globalworth Campus Hall din Bucuresti. De asemenea, organizatorii estimeaza ca se vor alatura peste 8000 de specialisti si în evenimentul virtual.
MassMutual Romania se implica activ în dezvoltarea pietei locale de tehnologie, motiv pentru care sustine cea de-a 8-a editie DevTalks Romania în calitate de Sponsor Principal, alaturi de alte 44 companii partenere.
Anul acesta, organizatorii au pregatit 15 scene care vor acoperi domenii precum: Java, DevOps, Mobile, Future of Engineering, Web, QA & Testing, CodeClash, Women in Tech, BigData & Cloud, Security, DevLead, Product Management si altele. Pe scena principala vor fi dezbatute teme actuale din lumea tech: Metaverse, Crypto, Blockchain sau Decision Intelligence.
Michael Makar, Head of MassMutual Romania va deschide prima zi de eveniment, iar a doua zi va debuta cu o introducere din partea lui Jawad Malik, Chief Information Officer - Barings, partener al MassMutual Romania. Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, audienta va putea lua parte la interventii cu focus pe arii tehnice sustinute de speakeri precum Lucas Adams - Head of Data Integration Platforms – MassMutual sau de John Young, Chief Data Scientist – Barings.
"Dupa doi ani de interactiune online, ne vom putea revedea în sfarsit în persoana, în cadrul acestui eveniment remarcabil. Suntem foarte entuziasmati sa participam si sa sprijinim comunitatea locala de tehnologie. Conferintele precum DevTalks continua sa ramana extrem de valoroase pentru industria IT, prin oferirea unor informatii de ultima ora pentru profesionistii IT, dar si prin crearea unui mediu în care specialistii pot sa socializeze, sa faca schimb de idei si sa obtina noi perspective valoroase simtindu-se bine, în acelasi timp." a declarat Michael Makar, Head of MassMutual Romania.
MassMutual Romania va fi prezenta atat în zona expozitionala fizica, cat si online, cu un stand virtual 3D. Participantii la eveniment vor putea interactiona si pune întrebari expertilor tehnici si specialistilor companiei si vor putea participa la un treasure hunt cu premii atractive.