Reguli de aur in pariuri sportive
7/7103
calendar_month 28 Mar 2017, 14:43
Reguli de aur în pariuri sportive
Este inutil să mai spunem că nu există o formulă magică sau vreo anumită attudine care să asigure câștigul unui pariu la diverse case de pariuri. În cazul pariurilor sportive este la fel ca pe bursa de valori. Este vorba de profit contrapus riscului. Cu cât este mai mare riscul, cu atât este mai mare câștigul potențial. Acest factor se măsoară în cote.
Niciun pariu de la diverse case de pariuri sportive nu se sprijină pe o bază solidă și stabilă, pentru a raționaliza riscul și pentru a-l controla. Există mulți factori care pot face ca balanța să se încline pentru orice parte.
Cu toate acestea, trebuie ținut cont de faptul că în multe dintre piețele oferite, un procentaj ridicat al acestor factori este într-un anumit fel controlat statistic, dar, în niciun caz, nu reprezintă o garanție.
Ținând cont că incontrolabilul este astfel, incontrolabil, cel mult putem aspira la controlarea celorlalte lucruri și pentru asta există anumite reguli care ne pot ajuta în acest sens.
Disciplină
Indiferent de sportul pe care pariem la case de pariuri online, precum și de sumele pariate și finalitatea pariurilor, dacă nu urmăm o disciplină strictă, șansele de câștig vor fi nule cu siguranță.
Dacă nu putem fi disciplinați, dacă nu avem o viziune disciplinată cu privire la pariurile pe care le facem la diversele case de pariuri legale, mai bine nu pariem.
Niciodată nu trebuie să urmărim pierderile
Trebuie să privim fiecare pariu făcut la case de pariuri recomandate ca fiind unic. Nu trebuie să pariem pe rezultatul unuia anterior, în special dacă rezultatul a fost negativ.
Dacă am pariat 20€ și am pierdut pariul, nu trebuie să recuperăm cei 20€ cu următorul pariu. Pare evident, dar este greșeala cea mai comună și periculoasă în cazul jocurilor și pariurilor. Dacă am descoperit că urmărim o pierdere este bine să ne oprim o perioadă și să cerem ajutor. Este simptomul cel mai evident al dependenței de joc.
Trebuie să ne facem o strategie
Nu vom putea câștiga toate acele pariuri online pe care le facem la case de pariuri licențiate. O strategie care să ia în considerare pierderile este crucială pentru bugetul nostru de pariuri pe termen mediu.
Strategia trebuie adaptată nouă. Nu există o formulă magică, dar există unele puncte cheie care o vor face mai eficientă.
Aceste puncte sunt concentrate pe procente și cantități, matematici, care ne vor ajuta să avem control deplin asupra bugetului nostru.
Există zile norocoase și zile cu pierderi
Maniera în care reacționăm la o pierdere joacă un rol foarte important în succesul pe care îl putem obține pariind la case de pariuri din România.
Nimănui nu-i place să piardă, dar a învăța să nu ne mai gândim la un pariu pierdut în cel mai scurt timp, este un lucru vital pentru ca pierderile să nu aibă loc.
Este bine să ne specializăm
Toate afacerile de succes se bazează pe specializare. Pariurile spotive, fie că sunt un hobby, fie un mod de trai, trebuie tratate precum o afacere.
Dacă ne specializăm vom înțelege mai bine sportul și piețele disponibile pentru asta. Trebuie să învățăm permanent pentru a începe să controlăm factorii care țin de pariurile care înainte nici nu ne-am imaginat că există.
Va fi mult mai ușor să ne specializăm pe un anumit sport și nu pe mai multe sporturi, competiții și piețe pe care ni le oferă casele de pariuri.
Astfel, ne vom baza pariurile pe informație și statistică, doi dintre factorii obiectivi pe care putem conta.
Cu cât ne vom informa mai mult, cu atât vom putea minimiza riscul de eșec în mare măsură.
Este bine să ne facem un istoric al pariurilor
Un istoric cu toată activitatea de pariuri ne va ajuta să știm mai multe despre propriul profil de parior.
Este vorba despre o listă a pariurile cu toate datele despre fiecare: tip de pariu, cotă, cantitate pariată și rezultat.
Când lista s-a completat cu un numărul semnificativ de pariuri putem studia performanța și observa care sunt punctele noastre slabe. Cote ridicate poate? Sau poate pariuri live? Indiferent care sunt, le vom observa foarte clar cu un istoric al pariurilor detaliat.
Este bine să evităm pariurile combinate
Cheia pariurilor este reducerea la minim a posibilităților de pierdere a unui pariu și realizarea de pariuri combinate provoacă exact contrariul.
Pariurile combinate cresc cota finală a fiecărui eveniment individual, ceea ce atrage atenția pariurilor nerăbdători sau lacomi.
Casele de pariuri știu acest lucru și iar asta duce la creșterea cotei finale, deoarece se multiplică riscul.
Pentru a avea succes la pariuri, cel mai bine ar fi să intrăm pe 10pariuri.ro pentru a ne informa despre ponturi pariuri, bonusuri case de pariuri, despre cea mai bună casă de pariuri. Pe acest site găsim informații complexe din lumea pariurilor, precum și un top al caselor de pariuri.Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016