Red Dot Awards 2021: Philips TV & Sound obtine patru premii pentru design-ul produselor sale
7/7577
calendar_month 12 Apr 2021, 15:25
Ce este mai bun din design-ul european reprezintă o parte esențială a produselor Philips TV & Sound. Această filosofie a adus, din nou, companiei TP Vision cea mai înaltă recunoaștere oferită de Red Dot Awards, care acordă patru premii pentru design-ul produselor Philips.

Toate produsele au fost create de echipa dedicată Euopean Design din cadrul TP Vision din Amsterdam. Produsele Philips premiate cu Red Dot Award 2021 includ:

• Televizorul Philips OLED806 – Un televizor high-end cu un design unic, minimalist, creat din materiale premium.
• Seria Philips Performance 8506 LED - folosește design-ul pentru a scoate în evidență perfomanța produsului.
• Căștile TWS Philips Fidelio T1 - sunt concepute pentru a aduce performanțe și materiale premium în categoria TWS.
• Căștile Philips T8506 ANC TWS - adaptează design-ul european pentru a crea echilibru și proporții și a pune accentul pe performanță
Alte produse Philips care câștigă un Red Dot Product Design Award sunt monitoarele 16B1U3300, 24B1D5300 și 34E1N7900

De mai bine de 60 de ani, premiile Red Dot oferă recunoaștere celor mai bune design-uri de produse în ceea ce privește funcționalitatea, calitatea, ergonomia și inovația, durabilitatea și compatibilitatea ecologică. Premiile au devenit unele dintre cele mai importante distincții internaționale de design.

În 2021 au fost înscrise peste 5500 de produse, de la companii mari și mici din întreaga lume. Produsele sunt evaluate pe baza a nouă criterii de un grup independent format din 50 de profesioniști internaționali.

OLED806 - OLED TV
În 2021, televizorul OLED ridică standardul performanței și al experienței premium de utilizare.

Performanța îmbunătățită a imaginii este pusă în valoare de tehnologia unică Ambilight pe patru laturi ce oferă experiența vizuală supremă. Latura inferioară Ambilight poate fi oprită atunci când televizorul stă pe masă.

Pentru a se integra perfect în orice locuință, suportul televizorului OLED806 poate fi personalizat. Utilizatorul poate alege, în funcție de cum montează suportul, fie un capăt de aluminiu deschis, fie unul de culoare închisă. Utilizatorul poate alege ce finisaj dorește să fie vizibil când asamblează televizorul și îl poate schimba în funcție de preferințe. Logo-ul Philips este aplicat discret pe ambele fețe ale standului.
Telecomanda are un design premium din argint și este învelită în piele neagră scoțiană Muirhead, ceea ce-i conferă un aspect și senzație premium.

8506 - LED TV
Deja un favorit al utilizatorilor, televizoarele Performance Series au făcut un pas important în materie de design în 2021.

TP Vision a introdus un panou fără rame pe trei laturi, care permite iluminării Ambilight să extindă conținutul afișat pe ecran.

Logo-ul Philips este poziționat asimetric pe rama inferioară din metal periat, în timp ce o nouă bază din aluminiu cu gât deschis oferă televizorului un aspect unic

Căști Fidelio T1 True Wireless
Noile căști Philips Fidelio TWS sunt exemplul performanței și al experienței premium de utilizare.

Senzația de calitate este imediată datorită carcasei acoperită cu piele scoțiană Muirhead și logo-ului Philips ștanțat într-un mod discret.

Abordarea simplă a design-ului geometric al carcasei revine în conceptul de design intuitiv al căștilor. Cercul de susținere conține numele brandului, în timp ce detaliile metalice periate de pe suprafața corpului principal adaugă un sentiment de finețe.Căștile T8506 True Wireless
T8506 este proiectat folosind principiile de design european ale TP Vision.

Design-ul cercului concentric respectă nevoia de echilibru și proporție care exprimă scopul inerent al produsului. Cadrul circular exterior face că utilizarea produsului să fie intuitivă, în timp ce suprafața principală are o diferență de culoare subtilă, care conferă spațiu și focalizare brandului discret, asimetric Philips.

Aceeași culoare revine pe carcasa de încărcare, care are o textură periată contrastantă pe suprafața interioară.