Recomandare boxa portabila ieftina si foarte buna (Divoom Voombox PRO)
7/7218
calendar_month 05 Mar 2019, 13:57
Divoom este unul dintre cei mai renumiti producatori de boxe portabile din lume, iar produsele lor sunt vandute in peste 40 de tari de pe intreg mapamondul. De-a lungul celor 12 ani de activitate, Divoom s-astraduit sa perfectioneze produsele lor prin furnizarea celor mai inovatoare si rafinate produse audio. Calitatea audio se simte la fiecare boxa portabila Bluetooth lansata de catre acest producator, iar promisiunea Divoom este ca acest trend va continua si in viitor.
Daca la inceputul anului 2018 Divoom lansau Voombox Power, o varianta imbunatatita a Voombox Outdoor, o boxa excelenta din toate punctele de vedere, iata ca undeva in toamna aceluiasi an, Divoom a lansat Voombox PRO, o versiune mai mare si mai puternica. Avand acelasi design si aceeasi constructie ca si modelele recente, Voombox PRO este acum modelul emblematic al companiei, promitand cel mai bun sunet al gamei actuale de produse.

Voombox PRO este o boxa portabila ce seamana izbitor cu Voombox Party, fiind insa putin mai mare acum 245L x 123W x 60H mm si cu cele mai noi butoane gasite si pe boxa Power. In pachet veti mai gasi si un cablu audio cu mufa standard de 3.5 mm, precum si un cablu tipic de incarcare USB-A la microUSB, totusi, la fel ca la majoritatea boxelor aparute in ultima vreme, va trebui sa aveti voi incarcatorul efectiv. Voombox PRO este o boxa portabila evaluata cu IPX5, ceea ce inseamna ca este rezistenta la apa, dar nu neaparat impermeabila. Cu toate acestea, este o boxa foarte bine construita, robusta, care cu siguranta poate fi utilizata la plaja sau la piscina.

Aceasta boxa portabila vine si cu un acumulator integrat de 10000 mAh, care reuseste sa va ofere pana la 12 ore de redare continua si poate fi, de asemenea, utilizat pentru a incarca un telefon sau o tableta. Exista suficienta energie pentru a incarca complet un telefon inteligent si pentru a mai asculta si muzica preferata in acelasi timp. Butoanele aflate pe partea superioara a boxei sunt identice ca aspect si functionalitate cu cele ale Voombox Power, oferind comenzi pentru alimentare, volum, navigare intre piese, conectare Bluetooth, alaturi de cele cinci LED-uri care arata starea bateriei. La fel ca la marea majoritate a boxelor portabile, butonul de redare/pauza functioneaza si pentru a raspunde sau a incheia apelurile telefonice preluate prin intermediul boxei. De asemenea, butonul de imperechere a doua boxe portabile Voombox PRO se gaseste tot in partea superioara, puteti realiza astfel cu usurinta o configuratie stereo.
Performantele boxei portabile Voombox PRO
Ca si fratele sau mai mic Voombox Power, varianta PRO se aude mult mai puternic decat ati crede daca va luati dupa dimensiuni. Divoom au mers pe aceeasi constructie, plasand un driver cu raza mare de actiune, un tweeter de matase si un radiator pasiv pe fiecare parte a boxei si au reusit sa duca puterea totala pana la 40W. Faptul ca sunetul iese 360 de grade, diferentiaza aceasta boxa de concurentii sai cu aceeasi forma dreptunghiulara.
La volum maxim, basul se aude bine, insa nu exceleaza. Totusi, sunetul este unul foarte bun, clar si care nu prezinta distorsiuni.
Divoom Voombox PRO ofera un sunet echilibrat pe care il asteptam acum de la toate boxele recente ale acestui producator si reprezinta cu adevarat un upgrade la modelul Voombox Party. Incercarea lor initiala de a scoate un bas ca sa umple o incapere dintr-o boxa atat de mica le-a arata ca nu aceasta este cheia succesului si astfel, prin acest nou model unde nu s-au concentrat numai pe bas, au reusit sa construiasca o boxa cu sunet foarte bun.Un alt avantaj foarte important al boxelor Divoom este faptul ca produsele lor sunt mult mai ieftine in comparatie cu concurenta. Au preturi scazute si o calitate inalta, concurand astfel de la egal la egal cu producatori de boxe portabile consacracti cum a fi: JBL, Sony, etc.