hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Realworld Eastern Europe va implementa solutia CROSS in cadrul Orange Romaniaï¿‚

Realworld Eastern Europe va implementa solutia CROSS in cadrul Orange Romaniaï¿‚

calendar_month 14 Mar 2023, 13:14
Realworld Eastern Europe, partener local al CNI, va implementa solutia de inventariere de retea a furnizorului ceh, CROSS Network Intelligence (CNI), pentru Orange Romania. Compania locala ce ofera servicii profesionale si solutii de integrare pentru organizatiile care dezvolta si opereaza retele si infrastructuri pentru servicii distribuite geografic are avantajul de a beneficia de o echipa ce poseda experienta vasta din punct de vedere tehnic in industria de profil, in special in domeniul integrarii GIS. De asemenea, Realworld Eastern Europe are o colaborare stransa atat cu CNI, cat si cu Orange Romania, de multi ani.
„Consolidarea OSS reprezinta o mare provocare pentru toti furnizorii de servicii de comunicatii. Cu o relatie de peste 20 de ani, Realworld Eastern Europe este atat un integrator strategic de sisteme, cat si un consilier tehnologic de incredere pentru Orange Romania. Alegerea CROSS NI ca instrument principal de integrare OSS pentru proiectul lor de consolidare a fost sugestia fireasca, avand in vedere dimensiunea si complexitatea infrastructurii operatorului”, a declarat Bogdan Hebean, Managing Director Realworld Eastern Europe.
Cu capacitatea sa unica de a consolida si contextualiza activele dintr-o varietate de surse de date si straturi de retea (in special fizice si logice), CROSS va oferi suport Orange Romania in construirea unui singur model coerent al retelei. Acest model de date dinamic, combinat cu instrumente si informatii valoroase, le va sprijini in continuare obiectivele transformationale, cum ar fi optimizarea operatiunilor, provizionarea clientilor noi si realizarea de economii cu impact OPEX. De asemenea, va ajuta la identificarea cu usurinta a clientilor afectati de un potential incident si la evidentierea zonelor de risc din retea, imbunatatind astfel redundanta retelei in zonele respective.
Proiectul demarat la inceputul acestui an va aduce pentru Orange Romania integrarea CROSS Inventory in ecosistemul OSS/BSS pentru a unifica informatiile despre infrastructura Orange, pentru a ajuta la continuitatea afacerii, dar, mai important, pentru a se adapta la infrastructura in continua dezvoltare, cu scopul final, de a obtine automatizarea zero-touch. 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?