Realitatea Virtuala: Cazinourile Online Ale Viitorului
7/7222
calendar_month 11 Apr 2019, 18:00

Cu totii am auzit de ochelari de realitatevirtuala. De altfel, deja se spune ca realitatea virtuala (abreviata VR) va revolutiona modul in care folosim calculatoarele. Desi aceasta tehnologie este inca la inceput de drum, isi gaseste deja aplicabilitatea in multe domenii, inclusiv in educatie si medicina. Dar un domeniu despre care multi nu stiu ca foloseste deja realitatea virtuala este cel al cazinourilor online. Spre exemplu, in Romania, in viitorul apropiat se vorputea juca jocuri NetBet online intr-un mediu virtual, folosind tehnologia VR. Haideti sa vedem ce este realitatea virtuala si apoi sa analizam cat si in ce fel influenteaza jocurile de noroc – aici vorbim despre cele online, desigur.

Ce Este RealitateaVirtuala (VR)?

Primullucru pe care trebuiesailintelegetieste ca realitateavirtuala nu este 3D. Desi tehnologia 3D aevoluatdestul de mult in ultimultimp, folosireaochelarilor 3D nu poatepacalicreieruluman. La urmaurmei, tot la un ecran fix privim... Al doilealucru important de retinutestefaptul ca realitateavirtuala nu esteacelasilucru cu realitateaaugmentata. Realitateaaugmentatafoloseste un ecran transparent peste care obiectelevirtuale sunt proiectate in asafelincatsa se suprapuna.

Si deci, ceesterealitateavirtualaatunci? In termenisimpli, realitateavirtualaeste un mediu tri-dimensional (3D) general de calculator cu care utilizatorulpoateinteractiona. Spreexemplu, candpurtaticasti VR siintoarceticapul, calculatorulpreiadatele de la senzorii de miscaresi de rotatie ai castiisi, in functie de aceste date, efectueazamodificari in mediul virtual (ca si cum atiprivi in altadirectie in mediul 3D generat de calculator).

Realitatea Virtuala Adauga o Noua Dimensiune Cazinourilor

Avand in vederefaptul ca realitateavirtualapoatesimulamiscarile in mediul virtual, este perfecta pentrumediile in care utilizatorulvrea o experienta cat maireala – mai ales atuncicandinteractioneaza cu altiutilizatori. Acestlucru face perfecta tehnologia VR pentru industria jocurilor de noroc online (a cazinourilor, in alte cuvinte). Dupa cum stiti probabil, cazinourile traditionale sunt foarte interesate de crearea de experiente cat mai placute pentru jucatorii lor.

Acum, cazinourile online au sansasafacaacelasilucru, punandjucatorulintr-o lumevirtuala, alaturi de crupierisichiar de altijucatori. In altecuvinte, cu ajutorulimaginilor 3D de realitatevirtuala, jucatoriisimt ca sunt intr-un cazinou real. Jucatorii pot intra intr-un cazinou online ca si cum ar intra intr-unul real. Conform majoritatiijucatorilor de jocuri de noroc online, se pare ca aceastaexperientaeste una extremde reala. Si sa nu uitam ca tehnologia VR esteinca la inceput de drum si ca se fac progreseinsemnate in fiecare an.

Cum Functioneaza?

Parteabuna cu realitateavirtuala in cazulcazinouriloreste ca nicimacar nu avetinevoie de ochelari VR sau de alteechipamente. Desigur, acestea pot fi folositepentruaimbunatatiexperientavirtuala. Folosindcamere video performantesimodelare 3D complexa, se creeaza un cazino virtual online, in care utilizatorii pot merge la orice masa sijucaoricejocdoresc (blackjack, ruleta, sloturi, etc.). Deasemenea, pot interactiona cu altioameni, inclusiv cu crupierulsi cu altijucatori. Si desigur, utilizatorii pot jucajocuri multiplayer cum ar fi pokerulimpotrivaaltorjucatori care folosesctehnologia VR sichiar pot discuta cu acestiafolosindmicrofonul.In ziua de astazi, tehnologia de realitatevirtualacreeaza un mediu perfect pentrucompaniile care dorescsaimbunatateascaexperientautilizatorilor. In cazulcazinourilor, multe din ele au inceputdejasaimplementezeaceastatehnologie de succes. Si cazinourile sunt doar o mica parte din companiile care folosesc din plinacestavanstehnologic. Sa nu uitam ca realitateavirtualaestefolosita in foarte multe domenii in ziua de azi, inclusiv in domeniul medical. Si cu cat tehnolog iaavanseaza mai mult, cu atat experienta este mai reala. Poate prea reala, chiar?