RAZER OPUS: casti fara fir
7/7361
calendar_month 13 Iul 2020, 11:49
Performantele de anulare a zgomotului la castile Opus sunt stelare. In timpul sedintelor de lucru lungi de acasa, castile au ajustat fara efort sa elimine zgomotele aparatului de aer conditionat, precum si traficul de pe strada.

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE OPUSUL RAZER:


  • Ofera un sunet fara distorsiuni chiar si la volum maxim

  • Sunt confortabile fara compromis

  • Performantele bateriei lor, desi satisfacatoare, ar putea fi mai bune

  • In timpul testarii mele, am constatat ca sunetul Razer Opus este spectaculos. Alimentat de drivere audio de 40 de milimetri, experienta sonica este echilibrata si ideala pentru orice tip de continut


Razer a reglat Opus pentru a scoate un sunet de calitate. Utilizatorii pot schimba experienta acustica printr-o aplicatie mobila si exista presetari dedicate egalizatorului pentru bass sau claritate, vocale sporite, precum si pentru un sunet general amplificat.
Apelurile telefonice si zoomul au sunat clar pe Opusul Razer. Castile au mentinut o conexiune robusta atat cu un iPhone 11 Pro, cat si cu un MacBook Pro in timp ce le-am testat, desi ma intreb de ce Razer le-a echipat cu Bluetooth 4.2 in loc de Bluetooth 5.0. Acesta din urma are o gama mai buna de eficienta si putere, deci este mai rezistent la viitor.
Castile Razer Opus sunt printre cele mai comode pe care le-am testat pana in prezent, datorita unei versiuni usoare si a unei casti extrem de reglabil. Am petrecut ore intregi folosindu-le si nu am simtit nici macar un indiciu de oboseala.
De asemenea, mi-a placut controlul tactil al butonului de volum al castilor. Ele sunt mult mai bune decat controalele la produsele mai scumpe, care sunt adesea fine si nu sunt intuitive.
Exista o optiune pentru a face castile Opus sa intrerupa redarea audio, asezandu-le pe gat. In general, luand in considerare palmaresul extins al lui Razer in ceea ce priveste realizarea unor casti de joc excelent, confortul exceptional al Opus m-au surprins. Castile sunt unele dintre cele mai bune pe piata.
Pachetul cu amanuntul pentru casti include o cutie de transport, un cablu audio standard, un cablu USB-C pentru incarcare, un adaptor USB complet, precum si un adaptor de zbor. Pretul este de aproximativ 1.000 de lei.