Promenada Mall gazduieste cea de-a sasea editie a Green Tech & Film Festival, intre 29 martie ¬ 7 aprilie
8/8507
calendar_month 23 Mar 2023, 12:18
Primavara aceasta, Promenada Mall este gazda celei de-a sasea editii a Green Tech & Film Festival, care se va desfasura intre 29 martie si 7 aprilie. Platforma educationala promoveaza un stil de viata sustenabil si constientizarea protejarii mediului prin intermediul tehnologiilor verzi. La Promenada Mall, vor avea loc activitati de colectare care imbina tehnologia cu responsabilitatea sociala, dar si expozitii interactive.
Keep the cycle going la Promenada Mall
In perioada 29 martie - 2 aprilie, bucurestenii sunt invitati sa descopere lumea CANUniverse - Every Can Counts si sa experimenteze o lume cu totul noua a reciclarii. Folosind tehnologie de ultima ora, organizatorii festivalului fac reciclarea distractiva si captivanta. Robotii drona vor colecta dozele de aluminiu si isi vor demonstra abilitatile impresionante de zbor, iar cu ajutorul ochelarilor VR, vizitatorii vor putea explora viitorul reciclarii.
Vizitatorii vor putea rezolva puzzle-uri tematice si vor afla despre beneficiile reciclarii dozelor de aluminiu. De exemplu, aluminiul poate fi reciclat la infinit fara a-si pierde din proprietati, iar 75% din tot aluminiul produs vreodata este inca in uz astazi. Fiecare doza reciclata ajunge inapoi la raft in doar 60 de zile.
Pentru a intra in CANUniverse - Every Can Counts, vizitatorii trebuie sa vina la Green Tech & Film Festival din Promenada Mall cu cel putin 5 doze de aluminiu si vor primi un bilet de intrare simbolic. Acesta poate fi folosit pentru a experimenta tehnologia uimitoare a festivalului timp de 5 minute.
CANUniverse poate fi vizitat in intervalul 12.00 – 15.00 – de miercuri pana vineri, iar sambata si duminica, intre orele 13.00 si 16.00.
De asemenea, pana pe 7 aprilie, la Promenada Mall, vor fi expuse lucrari creative realizate din doze de aluminiu.