Proiector portabil Philips PicoPix Max
7/7272
calendar_month 04 Mar 2020, 10:00
Bucuria de a viziona un film devine o experienta mai buna daca il vizualizati pe un ecran mai mare. Desi nu poti avea intotdeauna mijloacele de a te bucura de cinematograf exista alte modalitati prin care poti simula experienta acasa. Daca nu dispuneti de un televizor mare, puteti lua in considerare utilizarea unor alternative precum noul Philips PicoPix Max.

Philips PicoPix Max este un proiector 1080p Full HD capabil sa arunce un afisaj vizibil pe orice suprafata plana, cu diametrul de 30 "pana la 120".
Poate fi o experienta cinematografica in adevaratul sens al cuvantului. Philips PicoPix Max ofera o sursa de lumina de 800 ANSI Color Lumeni pentru videoclipuri clare. A fost evaluat sa dureze pana la 30.000 de ore de lucru pentru placerea dvs. de vizionare de inalta definitie pentru urmatori ani.
Philips PicoPix Max este dotat si cu un sistem de operare Android, 16 GB memorie interna si chiar accepta rezolutii 4K.
Philips PicoPix Max vine cu o baterie care poate dura pana la 3 ore de vizionare, mai mult decat suficient pentru a va bucura de un film sau doua. De asemenea, este dotat cu un trackpad integrat pentru navigarea comoda a functiilor si setarilor sale.
Acest proiector de varf are si boxe de calitate incorporate, cu mijloacele de conectare la alte surse de iesire audio prin Bluetooth.
Philips PicoPix Max este, include Wi-Fi, astfel incat sa-l puteti utiliza si pentru a transmite video online. Cu toate aceste caracteristici, Philips PicoPix Max este un proiector portabil ideal pentru utilizarea fie in casa, fie la birou.
In luna octombrie va fi disponibil in Romania, fiind evaluat la un pret de aproximativ 2000 de lei.