Procesatorul roman de plati lanseaza platforma de comanda si livrare a alimentelor
7/7366
calendar_month 16 Iun 2020, 20:38
Procesorul digital de plati Netopia Payments a lansat mobilPay Delivery, o platforma care permite utilizatorilor sa comande de la restaurante, magazine si producatori locali.
Aceasta poate fi o buna oportunitate pentru multi salariati care au fost trimisi in somaj tehnic. Platforma cauta mana de lucru, ba chiar mai mult, promite angajatilor ca vor beneficia de sporuri speciale daca isi ating targetul.
In perioada pilot, aproximativ 20 de restaurante bucurestene s-au alaturat platformei, inclusiv La Mama, Speed Pizza, Sushi House sau Burger Van. Compania estimeaza ca peste 100 de restaurante se vor inscrie pana la sfarsitul anului.
Pentru a efectua o comanda, utilizatorii trebuie sa acceseze sectiunea Restaurante din aplicatia mobilPay Wallet, sa introduca adresa de livrare si sa aleaga articolele preferate din restaurantele partenere disponibile in zona. Acestia pot opta pentru livrare la domiciliu sau preluare personala.
Compania a declarat ca va adauga in curand o sectiune de magazine pentru comerciantii cu amanuntul de fructe si legume, produse de miere si miere, inghetata, vin, cafea sau produse traditionale.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?