Probleme cu seria Samsung Galaxy Note 20
7/7412
calendar_month 01 Sep 2020, 10:56
Samsung Galaxy Note 20 si Galaxy Note 20 Ultra ofera tot ce ne-am asteptat de la seria sa emblematica. Specificatiile si caracteristicile de ultima generatie, afisajele frumoase, camerele fantastice si un S Pen chiar mai bun fac unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le puteti obtine in 2020. Din pacate, nimic nu este perfect, iar cele mai recente Samsung au si ele o parte echitabila a problemelor. Iata un rezumat al unor probleme comune Samsung Galaxy Note 20 si Galaxy Note 20 Ultra si cum sa le remediati!

Problema # 1: Problema nuantei verzi

Loteria OLED loveste inca o data. Majoritatea flagship-urilor din zilele noastre vin cu ecrane OLED, iar cateva dintre ele va avea inevitabil o problema de nuanta a afisajului. Telefoanele Galaxy Note 20 se confrunta cu aceasta problema. Proprietarii s-au plans ca afisajele dispozitivelor lor se coloreaza in verde.
Problema este de obicei cauzata de scaderea luminozitatii afisajului dincolo de un anumit prag. Se observa cel mai mult atunci cand ecranul afiseaza ceva cu fundal gri. Problema a fost raportata de proprietarii atat ai variantelor Exynos, cat si ale celor de la Snapdragon.
Exista, de obicei, o solutie de software pentru acest lucru, iar Samsung va lansa, speram, in curand. Pastrarea luminozitatii la un nivel superior. Daca gasiti o problema cu afisajul, indiferent care sunt nivelurile de luminozitate si modurile de culoare, singura dvs. optiune este sa alegeti un inlocuitor.

Problema nr. 2: iluminarea marginilor nu functioneaza corect

Unii utilizatori considera ca functia de iluminare a marginilor nu functioneaza corect. Marginea ecranului nu se aprinde asa cum era de asteptat atunci cand apare o notificare, chiar si cu toate setarile activate.

Solutii potentiale:

Mai intai, asigurati-va ca setarile corespunzatoare sunt activate. Numai aplicatia Mesaje este selectata in mod implicit. Parcurgeti lista si alegeti aplicatiile pentru care doriti sa primiti notificari.
Unii utilizatori vad aceasta problema din cauza utilizarii unui card microSD de pe un dispozitiv mai vechi. Un folder sau director de pe telefonul mai vechi este reportat si creeaza un conflict cu setarile noului telefon. Va trebui sa formatati cardul microSD pentru ca aceasta problema sa dispara, dar asigurati-va ca salvati mai intai totul.
Altii vad aceasta problema deoarece au dezactivat animatiile in Optiunile pentru dezvoltatori. Daca ati facut acest lucru, setati animatiile la cel putin 0,5x.
Pana cand este disponibila o actualizare software pentru a remedia aceasta problema, o aplicatie terta parte ar putea ajuta. Incercati Edge Lighting + in Samsung Good Lock Suite sau AODNotify care poate fi descarcat din Google Play Store.