PrintreCarti ¬ reduceri de 40% pentru cartile preferate!
7/7181
calendar_month 07 Iun 2018, 17:57
Printrecarti.ro este un anticariat online in care sunt comercializate atat carti vechi, cat si carti noi. Magazinul nu este nisat pe o categorie specifica de carti, de aici cumparatorul avand posibilitatea de a achizitiona carti din orice domeniu. In acest magazin se gasesc tot timpul carti la reducere, in prezent oferta fiind de 40% reducere pentru toate volumele.
“Incercam si, in general, reusim, sau cel putin asa credem, sa acoperim o gama cat mai vasta de domenii: literatura din orice categorie, carti de stiinte umaniste, dictionare, stiinte exacte, carti practice, albume de arta, carti pentru copii si carti vechi, toate se pot gasi in magazinul nostru, unele noi si altele la mana a doua. Venim in sprijinul tututor iubitorilor de carti cu cele mai bune preturi si reduceri permanente!” declara reprezentantul magazinului online PrintreCarti.ro.
Carti vechi in cea mai buna conditie
Cartile oferite in magazinul online PrintreCarti.ro pot fi mai vechi sau mai noi, dar sunt second hand, acesta fiind scopul unui anticariat, insa starea lor este aproape perfecta. Daca produsul are defecte, acestea vor fi de fiecare data mentionate in descriere. Pe langa aceasta transparenta a procesului de vanzare, consumatorii se declara multumiti de faptul ca de fiecare data cand cauta reduceri carti anticariatpe site sunt cele mai bune oferte posibile pentru carti.
In anticariatul online PrintreCarti se pot gasi chiar si volume care au fost publicate inainte de anul 1900 un avantaj urias pentru persoanele care cauta carti vechi pentru diverse proiecte si cercetari. In fiecare luna, stocul se mareste considerabil, pentru ca un numar cat mai mare de cumparatori sa regaseasca pe rafturile acestui anticariat tot ceea ce-si doresc.
Comenzile de carti sunt expediate rapid, in functie de optiunea fiecarei persoane, prin curier sau prin posta, iar clientii din capitala pot ridica singuri comenzile din anticariatul fizic.
O echipa cu experienta si pasiune pentru carti
Echipa PrintreCarti.ro are o vasta experienta in ceea ce priveste lucrul intr-un anticariat, fapt dovedit de varietatea ofertei si de preturile foarte corecte si avantajoase. Livrarea rapida si profesionalismul echipei au facut ca acest magazin online sa atraga simpatia si aprecierea unui numar impresionant de persoane interesate de carti si pasionate de citit. Chiar daca exista o probabilitate redusa de aparitie a greselilor, membrii echipei si le asuma instantaneu si fac tot posibilul pentru a remedia problema in cel mai scurt timp posibil.
Stocurile se schimba de pe o zi pe alta - in prezent magazinul are peste 20000 de carti unice, numarul acestora fiind in crestere permanenta. Zilnic, este actualizata sectiunea noutati de pe site cu titluri noi.

PrintreCartieste un anticariat online dedicat pasionatilor de literatura si colectionarilot de titluri unice si editii limitate, dar si cercetatorilor care cauta carti cat mai vechi pentru studiile pe care le realizeaza. Desi pare ca pasiunea pentru carti a scazut considerabil, in realitate, numarul tot mai mare de cumparatori care acceseaza magazinul online PrintreCarti.ro dovedeste faptul ca inca exista foarte multe persoane care apreciaza farmecul cartilor.