hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Primii ochelari Google Glass ajung la dezvoltatori. Ce specificatii are noul gadget si cat costa

Primii ochelari Google Glass ajung la dezvoltatori. Ce specificatii are noul gadget si cat costa

calendar_month 16 Apr 2013, 13:25
Google a inceput comercializarea catre dezvoltatori a revolutionarilor Google Glass si a publicat si cateva specificatii tehnice ale ochelarilor sai inteligenti.
Potrivit informatiilor oficiale, ochelarii au o baterie care poate tine in functiune device-ul timp de o zi, in conditii de utilizare moderata, dar folosirea functiei Hangout sau a celei de inregistrare video va consuma acumulatorul mai repede. Google recomanda incarcarea ochelarilor cu ajutorul incarcatorului dedicat care vine la pachet cu gadgetul.

Display-ul Google Glass, se mai arata in foaia de specificatii oficiale, este echivalentul unui ecran de 25 de inci, privit de la o distanta de 2,43 metri.
Ochelarii inteligenti ai Google ofera memorie Flash de 16 GB din care 12GB sunt disponibili in mod real utilizatorilor. De asemenea, datele inregistrate pe device pot fi sincronizare si prin serviciul de cloud al companiei.

Camera Google Glass este de 4 MP cu posibilitate de inregistrare video 720p.
Ochelarii Google mai sunt dotati cu tehnologie Bluetooth si Wi-Fi (802.11b/g) si pot fi conectati la orice smartphone (cu functie bluetooth).

Ochelarii inteligenti ai Google (in varianta prototip) costa 1.500 de dolari.

Sursa: ZDNet