Primarul Capitalei insista sa deschida teatrele dupa 15 iunie
7/7342
calendar_month 15 Iun 2020, 14:20
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, membru al Partidului Social Democrat (PSD), a anuntat pe 13 iunie ca teatrele si alte institutii de divertisment se vor redeschide la Bucuresti luni, 15 iunie.
Grupul de comunicare strategica a Guvernului a reactionat spunand ca primarul nu poate emite un act administrativ contrar legilor in vigoare.
Ulterior, primarul Firea a sustinut ca magazinele de jocuri de noroc vor avea voie sa functioneze - spre deosebire de teatre.
"Din 15 iunie, teatrele si institutiile de spectacol gestionate de Primaria Capitalei se redeschid publicului. Cultura este esentiala pentru viata unui oras, asa ca am decis, impreuna cu managerii de teatru din Bucuresti, sa reluam treptat spectacolele cu publicul. Sute de artisti si mii de bucuresteni s-au asteptat la acest anunt ", a scris Firea, pe Facebook, sambata dimineata.
Grupul de comunicare strategica a reactionat: "Conform reglementarilor in vigoare, spectacolele pot fi realizate doar in aer liber, cu participarea a maximum 500 de persoane, respectand regulile de distanta si protectia sanatatii. Deocamdata, spectacolele efectuate in interior sunt interzise."

Citeste si:

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?