hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Pregatiri de Black Friday la ITGalaxy.ro

Pregatiri de Black Friday la ITGalaxy.ro

calendar_month 11 Nov 2014, 17:50
Timpul ramas pana la cea mai asteptata zi de shopping din comertul online este foarte mic. Deja majoritatea celor care vor sa-si innoiasca telefonul mobil, laptopul sau tableta ori vor sa-si faca un update la sistemul desktop si-au pus bani deoparte si asteapta cu nerabdare ofertele. Dupa cum aflam de la ITGalaxy.ro, unul dintre principalii jucatori pe piata comertului online de IT din Romania, stocurile au fost cel putin dublate fata de anul trecut. Se asteapta cifre record pentru acest an si atat siteurile cat si personalul se pregatesc intens pentru a putea face fata tuturor comenzilor.

Ce produse vor tine capul de afis la Black Friday 2014
Se pare ca si in acest an, cele mai cautate produse din IT vor fi laptopurile, smartphone-urile si televizoarele led. Tabletele nu vor mai avea o asa mare cautare precum anul trecut insa se asteapta o crestere destul de vizibila pe sisteme desktop si componente. Cei de la ITGalaxy ne mai informeaza ca au pregatit si alte produse destul de cautate, precum routere wireless, carduri sau periferice de tip gaming/office.
In ce perioada este de fapt Black Friday in Romania
Dupa cum probabil s-a aflat deja, Black Friday in Romania va fi oficial pe data de 21 noiembrie. Cel putin atunci au decis majoritatea magazinelor mari de IT sa-si astepte clientii. Vor mai fi magazine care vor face Black Friday si pe 28 noiembrie (asa cum este cel oficial de la americani), insa data de 28 este un dezavantaj atat pentru clienti (care nu pot primii produsele din cauza zilei nationale 1 Decembrie) cat si pentru ofertanti care nu vor lucra de ziua nationala.Sunt insa si magazine care vor prelungi Black Friday-ul si in weekend, fiind asa numitul “Black Weekend”. Dupa cum ne spun cei de la ITGalaxy si ei vor avea program cu publicul la showroom-ul din Turturelelor 52 pentru ridicarea produselor chiar duminica 23 noiembrie.
IT Galaxy da cateva sfaturi celor care vor cumpara de Black Friday 2014
Pentru cei care doresc sa prinda cele mai bune oferte, este indicat sa afle din timp ora la care fiecare magazin isi face publica oferta si sa actioneze. De asemenea un sfat bun face referire la modul de lansare a comenzii. E indicat sa se faca comenzile online, foarte multe dintre magazine avand showroom-urile inchide pe data 21 si lucrand doar online cu publicul. 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?