hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Pre-comenzile iPad mini: stoc epuizat in trei zile!

Pre-comenzile iPad mini: stoc epuizat in trei zile!

calendar_month 30 Oct 2012, 11:30
Noua tableta Apple, iPad mini, a avut o cerere mai mare decat s-a asteptat compania. Stocul de iPad mini s-a epuizat in doar trei zile. Timpul de asteptare pentru livrarea modelelor Wi-Fi a crescut la doua saptamani.
Previziunile analistilor despre noul iPad mini au variat de la "cosmar al concurentilor Apple" pana la "interes redus", dar in ciuda pretului mai ridicat decat tabletele de 7 inci, iPad mini pare un succes, potrivit AllThingsD.

Apple nu a facut compromisuri pe parte de calitate si promite aceeasi experienta pe iPad mini ca si pe tabletele sale mai mari, deoarece are specificatii aproape identice cu iPad 2. Diferentele tin de faptul ca noua tableta Apple are o camera iSight de 5MP si o camera FaceTime HD de 1,2MP, alaturi de noul conector dock Lightning.
Cu o diagonala de 7,9 inci si rezolutie de 1024x768, iPad mini este compatibil cu toate aplicatiile pentru iPad din App Store si soseste in magazine incepand cu data de 2 noiembrie. Actiunile Apple au scazut si dupa anuntul iPad mini, insa vanzarile ridicate sunt vesti bune pentru compania americana. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?