Platforma Up MultiBeneficii, disponibila acum si in varianta mobila
8/8439
calendar_month 20 Feb 2023, 12:48
Up Romania ofera de acum posibilitatea de a utiliza platforma de beneficii extrasalariale Up MultiBeneficii si pe mobil. Aceasta poate fi accesata prin aplicatia Up Mobil, in noua sectiune MultiBeneficii, dedicata platformei. Asadar, de acum, utilizatorii Up isi pot accesa si gestiona beneficiile flexibile direct de pe telefon, prin Up Mobil, disponibila in App Store, Google Play si Huawey AppGallery.
Up MultiBeneficii – inovatie si flexibilitate, acum si de pe mobil
Up MultiBeneficii este solutia Up Romania dedicata companiilor, ce ofera gestionarea eficienta a beneficiilor extrasalariale puse la dispozitia angajatilor. Platforma Up MultiBeneficii prezinta un pachet atractiv de beneficii si oferte speciale ce pot fi alese chiar de catre angajat in functie de nevoile sale, generand un avantaj competitiv pe piata pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie si flexibilitate. Astfel, cel mai mare atu al platformei Up MultiBeneficii consta in transferarea deciziei alocarii fondurilor de la angajator la angajat. Iar de acum, aceasta poate fi accesata direct din aplicatia Up Mobil, pentru o experienta de utilizare mai confortabila.
Up MultiBeneficii inglobeaza produsele Up deja consacrate si apreciate de utilizatori - Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanta si Up Cultura. In plus, platforma Up MultiBeneficii cuprinde numeroase servicii gandite pentru fiecare generatie in parte, precum: asigurare de sanatate, transport, planuri de pensie si servicii de beauty, de interes pentru generatia Baby Boomers; servicii de nutritie, abonamente la sali de sport, turism si traininguri pentru Mileniali si servicii de terapie, consiliere sau chiar curatenie, adesea cautate de angajatii din Generatia Z. Mai mult, aplicatia ofera o experienta personalizata a ofertelor si beneficiilor extrasalariale disponibile, croita in functie de preferintele fiecarui utilizator in parte.
Up Mobil – beneficii salariale direct in buzunarul angajatilor romani
Prin lansarea versiunii mobile a platformei Up MultiBeneficii, folosita deja de numerosi angajati, Up Romania isi propune sa raspunda nevoii de utilizare cat mai eficienta a beneficiilor extrasalariale, folosindu-se de tehnologia actuala, intr-o forma familiara deja tuturor generatiilor, direct in aplicatia pentru smartphones Up Mobil.
Aplicatia Up Mobil ofera utilizatorilor o experienta intuitiva si prietenoasa pentru accesarea, monitorizarea si gestionarea beneficiilor extrasalariale, direct din propriul telefon – ei pot vedea istoricul beneficiilor accesate, informatii despre bugetul disponibil si pot solicita o multitudine de noi produse si servicii, direct din aplicatie. Mai mult, Up Mobil introduce sistemul de notificari si alerte, cu informatii in timp real despre ultimele noutati introduse in platforma. Totodata, pentru navigarea si descoperirea cat mai eficienta a beneficiilor din platforma, aplicatia ofera clientului posibilitatea de a filtra produsele si serviciile disponibile in functie de diverse criterii, cum ar fi pret, brand si tip de impozitare. Astfel, angajatul se afla doar la un click distanta de beneficiile ideale pentru el.
,,Ne dorim sa oferim atat companiilor partenere, cat si angajatilor lor cele mai bune servicii, aliniate la nevoile lor si la cele mai noi trenduri din piata muncii, printr-un produs intuitiv, customizabil si cu cea mai atractiva oferta de beneficii de pe piata. Aplicatia Up Mobil a reprezentat un pas foarte important in procesul nostru de digitalizare si continua acum cu integrarea Up MultiBeneficii in ea. Aceasta solutie inovatoare ofera un avantaj esential angajatilor: libertatea de a-si alege singuri mixul de beneficii extrasalariale dorite, oricand si oriunde, in functie de dorintele personale, prin ecosistemul digital Up.“ declara Ionut Condruz, Strategy and Business Performance Manager Up Romania.
Asadar, aflata intr-un proces continuu de proiectare a celor mai eficiente solutii, personalizate stilului de viata modern al clientilor sai, Up Romania lanseaza acum platforma MultiBeneficii si in varianta mobila, cea mai accesibila si usor de utilizat solutie de beneficii pentru angajatii companiilor mari si mijlocii din Romania.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?