Platforma de livrare online Coletaria.ro
7/7409
calendar_month 13 Aug 2020, 17:05
Platforma de livrare online Coletaria.ro, parte a grupului Packeta, care opereaza cea mai mare retea de puncte de ridicare din Europa Centrala si de Est, a incheiat un parteneriat cu platforma romana de comert electronic Gomag.
Parteneriatul ofera celor peste 1.600 de magazine online care utilizeaza platforma Gomag acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atat pentru livrarea coletelor, cat si dezvoltarea afacerii online dincolo de granitele Romaniei.
In contextul economic-sanitar actual, Coletaria.ro vine in sprijinul magazinelor online prin conditii favorabile de transport si logistica.
Coletaria.ro asigura conectarea magazinelor cu pietele din UE, pentru o extindere rapida a afacerii online si ofera servicii de consultanta juridica, consultanta pentru infiintarea companiilor, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plata, traduceri si marketing.
„Coletaria.ro avanseaza in procesul de consolidare a pozitiei sale pe piata de curierat, pentru a deveni unul dintre partenerii strategici ai industriei de comert electronic din Romania. Prin parteneriatul cu platforma Gomag, finalizam un ciclu de extindere a serviciilor oferite clientilor din Romania, prin intermediul principalelor platforme de comert electronic ", a declarat Alexandr Jeleascov, CEO Coletaria.ro.


Pentru a afla mai multe despre economia din Romania si stirile care conceteaza acceseaza zona de blog, unde vei fi intampinat cu ghiduri complete despre cerere concediu sau indemnizatie crestere copil.