hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Platform 46 este prima masuta de cafea Android cu ecran multitouch (Video)

Platform 46 este prima masuta de cafea Android cu ecran multitouch (Video)

calendar_month 14 Feb 2014, 12:45
Microsoft a abandonat planurile pentru o masa acoperita de un ecran tactil, dar conceptul revine sub forma Platform 46, prima masuta de cafea Android cu ecran multitouch.
Platform 46 este un proiect la care au colaborat Ideum si 3M si are o diagonala de aproape 117 cm. Evident, gadgetul integrat in mobilier are un ecran rezistent la apa, dar dezamageste la capitolul rezolutie. Ecranul masutei de cafea Android are doar rezolutie full HD 1080p.

Masuta de cafea Android nu este doar un prototip: va fi lansata pe piata pana la finalul anului, dar pretul nu a fost anuntat pana acum. Din pacate, sistemul de operare este doar Android 4.1 Jelly Bean. Poate ca Ideum si 3M vor face update-ul la Android KitKat pana la lansare, dar primul comunicat de presa nu da prea multe indicii in acest sens.
Specificatiile Platform 46 includ un procesor quad-core Intel Core i7 tactat la 3,7GHz, alaturi de 16GB de RAM si un HDD de 500GB. O bila alba este insa ecranul proiectat de 3M care permite folosirea fara probleme si intr-un mediu foarte luminos.
Sursa: AndroidPolice