Planificarea unei nuntii de vis
7/7079
calendar_month 31 Ian 2017, 14:12
Cand vine vorba de planificarea nuntii mult visate trebuie sa alegi un fotograf de nunta profesionist care stie sa fotografieze in diferite lumini, in diferite conditii si care sa te faca sa te simti confortabil si natural in fata camerei astfel incat sa se creeze momente frumoase si amuzante.
Acesta, in functie de preferintele cuplului, va realiza fotografii fie cu ajutorul camerei digitale, fie cu ajutorul filmului. Daca se utilizeaza camera digitala, fotografia se va obtine intr-un timp scurt de timp si se pot obtine imagini cu o luminozitate scazuta atunci cand se fotografiaza intr-un moment al serii. Avantajul camerelor digitale este acela ca fotograful de nunta poate previzualiza fotografiile si le poate ajusta corespunzator. Acesta are libertatea de a explora unghiurile si modalitatile in care poate fi surprinsa lumina astfel incat sa se creeze imagini de calitate.
Spre deosebire de fotografiile realizate de camerele digitale, cele realizate cu film necesita mai mult timp pentru a fi procesate si editate imaginile, precum si costuri mai mari. Este esential sa cunoasteti de unde este persoana cu care semnati contractual pentru nunta dumneavoastra, daca spre exemplu faceti nunta in Bucuresti, iar fotograful de nunta este din Bucuresti, atunci costurile de transport nu trebuie suporate de dvs.
Dupa ce s-a ales modul in care se doreste surprinderea momentelor, se pot realiza imagini clasice, artistice, vintage sau romantice, fotografii care sa descrie stilul de viata, in acest caz va alege atat cele mai bune momente, cat si scena in care are loc, precum si fotografii tip documentar care surprind emotiile sincere sau spontane ale oamenilor, decorul si actiunea.
Un fotograf de nunta profesionist creeaza fotografii cu impact, stilizate, care sa evoce imaginatia cu ajutorul tehnicilor avansate, a creativitatii, a compozitiei, modului de prezentare a imaginii indiferent daca este fizic sau digital, armonia culorilor utilizate si nuantele de lumina care incadreaza imaginea.
Toate aceste elemente contribuie la trezirea unor sentimente de iubire si fericire care vor dainui in timp. Un fotograf de nunta local, spre exemplu din Oradea, cunoaste mai bine zona si va poate ajuta si cu sugestii referitoare la locatie, formative de nunta si nu numai.
Fotograful de nunta gandeste anticipat si planifica toti pasii care trebuie urmati pentru a scoate in evidenta elementele importante de la nunta. Acesta creeaza fotografii care sa evidentieze traditia unei nunti , spre exemplu, costumele si incaltamintea, casa parinteasca, verighetele, locatia evenimentului etc., elementele importante din cadrul slujbei religioase, fotografii in care cuplul sa fie elementul central si altele in care cuplul sa fie alaturi de persoanele apropiate lor.
Acesta are un rol principal in planificarea nuntii deoarece va imortaliza memoriile si va creea o poveste magica, care va fi pretuita de-a lungul vietii. De asemenea, are capacitatea de a da nastere unor momente creative, artistice care sa exprime gusturile si hobby-urile partenerilor de viata, umor, nostalgie si romantism, insa si momente spontane.
Tinand cont de aspectele mentionate mai sus, este important sa alegem un fotograf cu experinta si talent, orientat spre comunicare si rezultate remarcabile, astfel incat sa rezulte poze care sa prinda viata, care sa exprime emotii si sentimele puternice traite la eveniment, indiferent de perioada in care doresti sa le revezi.
Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?