Pictorul Fericit - Pictura pe numere, o activitate fun, pentru toata familia
7/7746
calendar_month 27 Sep 2021, 16:42
Zilele friguroase ne-au dat de veste ca sunt deja aici, deci deja ne putem gandi la ciocolata calda savurata pe un fotoliu uitandu-ne la ploaie, miros de scortisoara ce acapareaza toata casa, leneveala mai multa, înfofolire în paturi cozy si cu siguranta nu-ti mai vine sa pleci de acasa. Noroc ca trebuie sa mergi la job sa ai ce manca, altfel ai sta numai în pat, mai ales cu astenia asta ce ne-a molesit pe toti.

În weekend în loc sa stati fiecare în camera lui, încruntati, cu ochii în televizor sau telefon, mai bine faceti ceva interesant si productiv. Rezervati-va cateva ore dintr-o zi sa petreceti timp împreuna pictand pe numere. Este o activitate ideala atat pentru adulti, cat si pentru copii, va relaxeaza, va permite sa socializati, sa radeti, sa va luati la întrecere în care-i mai bun sa respecte contururile panzei. Chiar daca nu aveti neaparat înclinatii artistice, tablourile pe numere de la Pictorul Fericit sunt pentru toata lumea.

Ce înseamna pictura pe numere

Probabil ai auzit de acele carti de colorat pentru adulti, ce sunt chiar si o forma de terapie. Pe acelasi principiu este si pictura pe numere, numai ca aici trebuie sa folosesti culorile corespunzatoare fiecarui numar de pe panza. Un tablou de la Pictorul Fericit vine cu toate cele necesare - panza pe sasiu delimitata cu numere în spatii, vopselurile ce au numerele corespondente pe capace, set de 3 pensule de marimi variate atat pentru umplere, cat si pentru detalii. Tabloul ales vine într-o cutie frumoasa ce are chiar si maner. Îti va fi util daca vrei sa schimbi locatia în care pictezi si poate pleci undeva în inima naturii pentru si mai multa relaxare.

Pe cutie regasesti mock-up-ul tabloului, adica sticker-ul ce-ti arata cum va arata odata finalizat. Poti alege de pe site-ul oficial tablouri din categorii precum orase, cladiri, animale, pasari, pentru el/ea, religioase, pentru copii, modele din 2021, reproduceri ale unor tablouri celebre si multe altele.

Teamwork-ul este important - decorati-va singuri casa

Fie ca alegeti tablouri pe numere ori vreti sa creati tablouri unice, începute pe o panza goala, Pictorul Fericit va asteapta cu toate cele necesare. Poti gasi aici chiar si panze din bumbac sau din in, profesionale, gata pregatite. Mai poti gasi seturi de pensule din par natural sau sintetice, culori vinilice, acrilice, de ulei, cutite pentru pictura, vernis si diluant, palete, sevalete si multe alte materiale de pictura.

Puteti face din asta o activitate de familie si sa va decorati toata casa cu tablouri unice, facute de mana voastra. si la o adica va puteti folosi si mainile, cele mai vechi ustensile din lume. Ce ziceti sa va lasati amprenta la propriu pe un tablou, cu propriile palme? Daca aveti un animal de companie, includeti-i si lui labuta în mijlocul tabloului.

Puteti fara prea mult efort sa va decorati chiar voi peretii casei, trebuie doar sa comandati de la Pictorul Fericit cele necesare si sa va dati frau liber imaginatiei. Pentru a vizualiza catalogul de produse acceseaza www.pictorulfericit.ro.

Contact:

0754459540

Str. Marasesti, nr. 18, et.1, cam. 2

Suceava, Romania