Philips Sound lanseaza o noua categorie de casti TWS premium
7/7711
calendar_month 08 Sep 2021, 13:20
Philips Sound prezinta castile premium TWS Philips Fidelio TI

Produsele Philips Fidelio oferă cel mai bun echilibru între un sunet remarcabil, o calitate superioară a construcției și un design premium pentru a asigura o experiența de utilizare deosebit de plăcută

Philips Fidelio T1 nu face excepție de la această regulă, oferind un sunet cald, natural, plin de detalii și cu un bas echilibrat. Performanța audio de cea mai înaltă calitate și gama complete de sunete este garantată datorită unui design bidirecțional avansat care combină un bas profund și detaliat cu un răspuns rapid și echilibrat.

Philips Fidelio T1 oferă un design premium în doua variante: negru sau argintiu cu finisaj de metal periat. De asemenea, conține o inserție din piele sustenabila Muirhead - în negru sau cafeniu (in functie de model).

Confort și sunet de calitate oriunde te-ai afla

Philips Fidelio T1 garantează redarea muzicii wireless la cea mai înaltă calitate. Castile beneficiază de șase microfoane - câte trei în fiecare casca pentru apeluri clare și cel mai bun nivel de noise cancellation. Funcția noise cancelling este îmbunătățită și de o izolare excelentă a zgomotului în mod pasiv folosind dopuri de calitate pentru o potrivire bună și confort pe termen lung datorită includerii a șase dimensiuni de vârfuri de silicon și trei dimensiuni de vârfuri de spumă

Căștile sunt foarte ușor de utilizat, deoarece se împerechează cu ușurință cu dispozitivele Android și beneficiază de comenzi tactile pentru a reda, a sări și a întrerupe melodiile. Alternativ, permit folosirea Google Assistant.

O altă caracteristică excelentă este autonomia de 9 ore și cele 25 de ore de redare disponibile prin carcasa de încărcare. Fără funcția ANC activat, castile pot fi folosite 13 ore și încă 35 de ore prin carcasa de încărcare. De asemenea, o încărcare completă durează doar două ore, în timp ce o oră de redare suplimentară este disponibilă după doar 15 minute de încărcare.

Un senzor detectează când castile se afla în urechii și poate întrerupe muzica atunci când una dintre casti este îndepărtat, în timp ce un comutator permite oricărei casti să fie folosită în modul mono.

Utilizatorii pot lua castile wireless oriunde doresc, deoarece sunt rezistente la stropire, fiind astfel perfecte și pentru utilizare în exterior.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?