Philips Sound lanseaza noi modele din gama sport GO
7/7907
calendar_month 27 Ian 2022, 17:31


  • Castile Philips A7507 TWS au o constructie hibrida unica cu difuzoare acoperite cu grafen de înalta calitate pentru o calitate foarte buna a sunetului si tehnologie de conductie osoasa pentru a asigura apeluri clare, chiar si într-un mediu zgomotos.


  • A7507 dispune de un sistem de anulare a zgomotului de fundal ANC Pro reglabil cu functia de reducere activa a zgomotului vantului.


  • Difuzoarele Bluetooth Philips S4807 si S7807 sunt partenerul perfect pentru toate activitatile sportive. Sunt rezistente la praf si la apa, cu un finisaj robust din cauciuc in dublu strat, în tonuri de negru si rosu sau alb si galben.


  • Fiecare boxa portabila poate fi asociata cu o a doua pentru a produce un sunet stereoPhilips Sound îsi extinde seria de casti dedicate sportului în 2022 prin introducerea castilor hibride Philips A7507, true-wireless cu anulare a zgomotului de fundal. În plus, Philips lanseaza si gama de boxe portabile S4807 si S7807, dedicate celor ce au un stil de viata activ.

Boxele portabile Philips GO S4807 si S7807 vor fi disponibile e piata din Romania începand cu luna Martie, iar castile True Wireless Philips GO A7507 vor fi disponibile din noiembrie.

TP Vision, compania-mama din spatele Philips TV & Sound, s-a bucurat de un mare succes cu seria de produse dedicate sportivilor. Sub umbrela conceptului Philips GO, seria include o gama de modele de casti, fiecare oferind sportvilor sau celor cu un stil de viata activ un plus de placere în timpul antrenamentelor, datorita confortului, rezistentei la apa si sunetului excelent.

Noua serie a fost influentata si de colaborarea stransa a Philips Sound cu echipa Jumbo Visma (din 2020), cea mai importanta echipa olandeza de ciclism si patinaj din lume. Un parteneriat care a permis ca cunostintele si experientele sportivilor profesionisti ai echipei sa influenteze proiectarea produsului final.

Philips A7507: casti in-ear cu un confort sporit
Castile Philips A7507 TWS ofera o calitate foarte buna a sunetului, indiferent daca sportivii se antreneaza într-o sala de sport zgomotoasa, alearga afara sau fac drumetii într-un mediu cu mult vant. Acest lucru se datoreaza unei combinatii între redarea sunetului prin difuzoarele mari acoperite cu grafen si compatibilitatea cu codecuri LDAC si AAC.

Un nou sistem ANC Pro ofera posibilitatea de a alege fie izolarea completa de zgomotul de fundal, fie permite patrunderea sunetului ambiental, cu includerea unui algoritm dedicat pentru a reduce doar zgomotul vantului.

Specificatiile hibride a lui Philips A7507 includ microfoane cu conductie osoasa pentru a îmbunatati claritatea vocii în timpul apelurilor, chiar si atunci cand utilizatorii alearga sau fac drumetii.
Autonomia bateriei este foarte buna, castile ofera opt ore de redare, în timp alte 21 de ore de încarcare sunt oferite de carcasa castilor. Datorita încarcarii rapide oferite de conexiune USB-C, 15 minute de încarcare ofera utilizatorului o autonomie de o ora.

Castile Philips A7507 asigura un confort sporit utilizatorului datorita includerii de stabilizatoare si dopuri pentru casti într-o varietate de dimensiuni si forme, astfel oferind o potrivire perfecta oricarui utilizator.

Philips S7807 si S4807: o boxa portabila cu un design robust
Noile boxe portabile împartasesc aceeasi filozofie de design ca si castile sport Philips, oferind un design robust si rezistenta la apa, fiind confortabile si usor de transportat, cu un sunet excelent acasa sau in natura.Aceste boxe portabile sunt concepute pentru a fi luate oriunde si pot fi utilizate în toate conditiile datorita designului lor rezistent la praf si la apa. Finisajul robust din cauciuc cu dublu strat este disponibil în tonuri de negru si rosu sau alb si galben, cu accente gri si un snur detasabil.

Philips S7807 ofera un sunet puternic, de înalta calitate, în raport cu dimensiunile sale compacte, de doar - 104 x 104 x 280 mm - datorita includerii unui tweeter de 20 mm cu doua woofere medii/bas de 70 mm plus un difuzor pasiv pentru a garanta un bas profund dar si medii si înalte clare.

Puterea totala este de 40 de wati, cu o autonomie de 24 de ore. Boxa S7807 poate fi folosita si pentru a încarca alte dispozitive actionand ca un power bank de 5000 mAh.

Philips S4807 este o boxa portabila mai mica, avand o dimensiune compacta de 70 x 70 x 169 mm, un sunet puternic datorita includerii unui tweeter de 20 mm, a unui difuzor mediu/bas de 45 mm plus doua difuzoare pasive, o putere totala de 10 Wati si o autonomie de 12 ore.

Atat Philips S7807, cat si S4807 ofera o conexiune Bluetooth 5.2 multipunct la mai multe dispozitive si posibilitatea de apeluri simple, prin activarea asistentului vocal.

Pe langa faptul ca sunt robuste, puternice si usor de transportat, noile boxe pot fi conectate între ele pentru a oferi un sunet stereo mai puternic.
Philips Sound si TP Vision se alatura initiativei Wings for Life World Run pe 8 mai

Wings for Life este o fundatie non-profit care sprijina proiecte de cercetare si studii clinice la nivel mondial, cu scopul de a gasi un remediu pentru leziunile coloanei vertebrale. Evenimentul Wings for Life World Run are loc în fiecare an, cu sute de mii de oameni la nivel global alergand în numele celor care nu pot.

Noua colaborare va genera strangere de fonduri pentru proiectele de cercetare selectate de Wings for Life. Sanatatea si tehnologia sunt acum strans legate, iar ambele organizatii sunt alaturate pentru a încuraja utilizatorii, partenerii si angajatii acestora sa încerce sa ramana sanatosi din punct de vedere fizic si mental si sa lucreze împreuna pentru un singur scop: gasirea unui remediu pentru leziunile coloanei vertebrale.

Utilizatorii care achizitioneaza castile Philips Sport în perioada februarie-mai 2022 sunt încurajati sa se înscrie în cursa de pe data de 8 mai, iar taxa lor de participare va fi acoperita de TP Vision. 100% din costul taxei de înscriere va merge direct catre cercetarea si cautarea unui remediu pentru leziunile coloanei vetrebrale. Angajatii TP Vision si multi dintre partenerii sai vor fi încurajati sa intre în cursa ca o echipa globala.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?