Pantofii cu toc - un accesoriu feminin elegant
7/7214
calendar_month 04 Feb 2019, 14:43
Pantofii sunt un articol nelipsit din garderoba oricărei doamne sau domnișoare. O pereche de pantofi eleganți ne ajută să arătăm uimitor și să schimbăm aspectul ținutei pe care o purtăm. Niciodată nu avem suficiente perechi. Adesea se întâmplă să plătim sume mai mari de bani doar pentru a ne satisface dorința. Modeluldepantofistiletto a reușit să devină modelul preferat al multor femei.

De ce aleg femeile pantofi stiletto

O astfel de pereche de pantofi reușește foarte ușor să își facă loc în dressing la noi. Acesti pantofi sunt aleși de femei în primul rând pentru aspectul lor fascinant. Aceștia emană bun gust, stil și eleganță încă de la prima vedere. Un model modern al pantofilor eleganți din zilele noastre, pantofistiletto par să nu se demodeze și sunt tare îndrăgiți. Orice femeie care este adepta stilului vestimentar elegant știe că o pereche de pantofi corect aleasă are rolul de a face diferența cu orice ocazie.


Motive pentru care alegem pantofii stiletto

Se spune că unei femei îi stă bine pe tocuri. Pantofii cu toc înalt ne fac picioarele mai lungi. Dincolo de acest aspect, pantofii stiletto nu doar că ne fac să devenim mai înalte în câteva secunde, dar ne oferă și siguranță.

Pantofi cu toc inalt sunt purtați cu grație si sunt ideali pentru a fi purtați la birou, la o întâlnire sau la un eveniment special și îi găsim într-o varietate de nuanțe și îi putem purta la mai multe ținute. Ii putem combina cu o fustă midi și o cămașă sau drept accesorizarea unei rochii elegante. Vor fi ideali și la un eveniment mai special la care vom fi prezente. Acestia sunt ideali de purtat și cu jeans, fie ei scurți sau lungi. Pantaloni negri simpli nu vor mai părea banali dacă îi vom combina cu o pereche potrivita de pantofi.


Purtarea pantofilor cu toc

Cel mai important este să te simți în siguranță și să poți merge cu ușurință cu perechea de pantofi pe care îi porți. Purtați cu gratie știm că vom fi apreciate și admirate. Se știe că pantofii noi au un material mai dur la prima purtare. Tocmai de aceea este cel mai indicat să mergi prin casă cu pantofii până ce se vor lăsa treptat și tu vei putea să te înveți mai bine cu ei. Dacă ai ales pantofii stiletto pentru un eveniment la care vei merge cu ei și unde va trebui să dansezi, poți exersa și câteva mișcări de dans. Pentru a nu fi incomod mersul cu pantofii cu toc inalt și pentru a nu arăta de parcă ne forțăm să mergem cu ei este important să adoptăm o poziție corectă de mers. Trebuie să adoptăm o poziție dreaptă a spatelui și corectă de mers. Picioarele noastre trebuie să fie apropiate și nu este indicat să facem pași mari. Nu trebuie să alergăm pe tocuri sau să mărim pasul pentru că riscăm să ne împiedicăm și să cădem. Pantofii stiletto sunt plini de eleganță și emană mult bun gust. Aceștia sunt eleganți și îi putem purta în orice moment al zilei și la evenimente diferite.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?