hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Orange introduce serviciul de transfer de bani prin MoneyGram

Orange introduce serviciul de transfer de bani prin MoneyGram

calendar_month 12 Nov 2012, 14:00
Orange Romania anunta astazi introducerea serviciului de transfer international de bani cash prin MoneyGram. Serviciul este o premiera in industria telecomunicatiilor din tara noastra, Orange fiind singurul operator care introduce un serviciu de transfer international de bani cash.
Toti cei care doresc sa trimita sau sa primeasca bani, o pot face in orice Orange shop pe toata durata programului de functionare (inclusiv in weekend) de unde banii pot fi ridicati in lei sau in euro, in functie de optiunea expeditorului.

Banii trimisi in afara tarii pot fi ridicati in moneda tarii respective sau in alta valuta disponibila. Pentru a transfera bani, utilizatorii nu au nevoie de cont bancar sau de card de debit ori de credit si nu trebuie sa fie clienti Orange.
Pentru a trimite bani in oricare dintre cele 284.000 de locatii MoneyGram din intreaga lume, expeditorul trebuie sa vina in Orange shop cu actul de identitate si cu suma pe care doreste sa o transfere. Reprezentantul Orange ii va oferi un formular cu datele tranzactiei si un numar de referinta unic, pe care va trebui sa il comunice destinatarului.

Pentru a ridica bani din orice Orange shop, destinatarul trebuie sa prezinte actul de identitate si numarul de referinta al tranzactiei pe care l-a primit de la expeditor.
Toti cei care trimit sau primesc bani in Orange shop pana la sfarsitul acestui an, vor primi pe loc o reducere de 10% la accesorii. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?