hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Orange continua extinderea retelei sale la nivel national si adauga Oradea pe harta oraselor 5G

Orange continua extinderea retelei sale la nivel national si adauga Oradea pe harta oraselor 5G

calendar_month 05 Mai 2023, 11:55
Orange Romania continua extinderea retelei sale 5G la nivel national si, incepand de astazi, ofera locuitorilor, autoritatilor publice si companiilor din Oradea acces la cea mai buna experienta de conectivitate. In plus, clientii din Oradea beneficiaza de discounturi speciale de 100 euro pentru achizitia unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange din aceasta perioada vin cu reduceri de pana la 50%.

Odata cu adaugarea orasului Oradea pe harta zonelor cu acoperire 5G, reteaua Orange 5G devine disponibila in 29 de orase de pe intreg teritoriul tarii, precum: Arad, Bacau, Craiova, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Timisoara si Targu Mures, dar si in localitati din judetul Ilfov, statiuni montane si estivale. Totodata, numarul oraselor care beneficiaza de acoperire 5G in proportie de 100% a crescut constant, astea fiind: Arad, Bucuresti, Miercurea-Ciuc, Targu Mures si Sibiu.

Oferte si beneficii 5G

Orange Romania continua sa faciliteze accesul la cele mai noi si performante tehnologii de retea atat prin extinderea acoperirii, cat si prin portofoliul de abonamente si telefoane 5G pe care le ofera.

Cu ocazia lansarii 5G in Oradea, exclusiv in magazinele din oras, clientii beneficiaza pe toata durata lunii mai de o oferta speciala Buy-Back 5G. Prin intermediul acesteia, clientii sunt recompensati cu un discount de 100 euro, in loc de 40 euro la achizitia unui telefon 5G, atunci cand aduc intr-un magazin Orange un telefon vechi, dar functional. Astfel, clientii din Oradea pot achizitiona telefonul Motorola Moto G53 5G la pretul special de 99 euro impreuna cu abonamentul Fun 11, insa prin intermediul ofertei locale de Buy-Back 5G, acesta poate fi cumparat cu 0 euro, daca aduc un telefon vechi a carui valoare este de minimum 10 euro. Prin intermediul programului Buy-Back, Orange incurajeaza un comportament responsabil fata de mediul inconjurator, ca parte din angajamentul companiei de a reduce amprenta de carbon.

De asemenea, clientii pot alege abonamentul 5G care li se potriveste si pot profita de reduceri speciale exclusiv online. De exemplu, in aceasta perioada, abonamentul Smart Plus 15, cu internet nelimitat 5G, este redus cu 50%, de la 15 euro la 7,5 euro/luna, in timp ce abonamentul Fun 11 cu internet 5G nelimitat, si 8,22 GB roaming SEE este acum 8.8 euro/luna, redus acum cu 20%. Detalii complete despre abonamentele Orange 5G si reducerile din aceasta perioada sunt disponibile in pagina dedicata.

Noi oportunitati de dezvoltare pentru afaceri

Cu viteze maxime de descarcare de pana la 1.2 Gbps si viteze medii de 600 Mbps, reteaua Orange 5G este capabila sa ofere utilizatorilor o experienta similara celei oferite de internetul prin fibra optica, insa deschide si noi oportunitati de dezvoltare in zona de inovatie si cercetare.

Oferta Orange cuprinde si solutii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administratii publice ori companii, de care pot acum beneficia si clientii din Oradea. Abonamentul Office Net 5G asigura internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevazut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit in pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Mai multe detalii despre beneficiile si performantele tehnologiei 5G sunt disponibile pe: https://www.orange.ro/tehnologii/5g/ 

Sondaj

Folositi internetul pentru: