OPPO va prezenta prima unitate de procesare AI si noii ochelari inteligenti la OPPO INNO DAY 2021
7/7834
calendar_month 10 Dec 2021, 13:53
OPPO va prezenta cele mai noi inovatii ale companiei in cadrul evenimentului OPPO INNO DAY 2021. Elementele centrale ale celui mai mare eveniment de tehnologie OPPO sunt reprezentate de prima unitate de procesare AI (Neural Processing Unit) a companiei si noua pereche de ochelari smart, alături de multe alte tehnologii revolutionare.

Evenimentul OPPO INNO DAY 2021 se va desfăsura între 14 si 15 decembrie, atât online cât si offline. Pe parcursul celor două zile, participantii vor afla strategiile de dezvoltare si directiile de cercetare prezenatte de către Tony Chen, Fondator si CEO OPPO, dar, în acelasi timp, vor avea ocazia să decopere noua unitate de procesare AI si ochelarii inteligenti.
Evenimentul OPPO INNO DAY 2021 va reprezenta cadrul perfect pentru a prezenta noile tehnologii inovatoare precum Camera Retractabilă si conceptul Omului Digital, dar si alte descoperiri din domeniul imagisticii, inteligentei artificiale, realitătii augmentate si a retelelor 5G.
Încă de la prima sa editie din 2019, OPPO INNO DAY a reprezentat evenimentul principal de lansare a inovatiilor companiei. Prima editie a avut ca elemente principale prima generatie de ochelari AR, echipamentul CPE si noile smartwatch-uri OPPO Watch. Anul trecut, OPPO a prezentat trei produse: primul smartphone rulabil OPPO X 2021, o nouă editie a ochelarilor AR si aplicatia de realitate augmentată CybeReal. Anul acesta OPPO va continua traditia si va prezenta cele mai noi realizări ale companiei care vor propulsa evolutia tehnologiilor mai mult ca niciodată.
Toti cei interesati de OPPO INNO DAY 2021 pot accesa evenimentul online, în perioada 14-15 decembrie 2021, creându-si un avatar personalizat.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?