OPPO va gazdui primul sau eveniment virtual ¬ INNO WORLD ¬ Reimaging the Future
7/7827
calendar_month 03 Dec 2021, 11:09
OPPO a anuntat ca evenimentul anual OPPO INNO Day se va desfasura în perioada 14-15 decembrie 2021 în Shenzhen, China. Acest eveniment este cunoscut pentru prezentarea celor mai noi tehnologii si strategii adoptate de catre companie, însa anul acesta OPPO preconizeaza ca va atrage si curiosi din mediul online care vor avea ocazia de a accesa evenimentul online OPPO INNO WORLD, considerat unul dintre cele mai interactive din ultimii ani.

Exploreaza noul INNO WORLD pe 14 decembrie

OPPO INNO DAY este considerat o avanpremiera a tehnologiilor OPPO înca de la prima sa editie, din 2019, când compania a prezentat multiple tehnologii revolutionare precum ochelari AR, router 5G si un smartwatch. Anul trecut, OPPO a prezentat trei noi produse concept, printre care se numara si revolutionarul telefon rulabil, prezentat chiar si la nivel local pe parcursul acestui an. Editia din 2021 va fi disponibila si în format digital si va transpune si expozitiile în acest format facând trecerea de la un eveniment conventional la unul captivant, interactiv si captivant.

OPPO INNO WORLD este reprezentarea virtuala a scenei din cadrul evenimentul OPPO INNO DAY 2021. Vizitatorii vor avea ocazia de a-si crea un avatar personalizat cu care acceseaza evenimentul virtual. De asemenea, vor avea ocazia sa exploreze toate expozitiile prezente la evenimente, în format virtual. Mai mult, participantii au posibilitatea sa socializeze si sa lanseze provocari în formatul vânatorilor de comori prin intermediul carora trebuie sa descopere toate obiectele ascunse în lumea virtuala. Platforma OPPO INNO WORLD va putea fi accesata pe data de 14 decembrie, iar cei interesati pot afla mai multe detalii pe https://www.oppo.com/en/events/innoday2021/

Utilizatorii îsi pot crea avatarul începând cu data de 3 decembrie