Okazii.ro renunta la taxele pentru publicarea anunturilor in categoriile Auto si Imobiliare
6/6950
calendar_month 06 Iul 2015, 11:05
Site-ul Okazii.ro a anuntat, astazi, ca renunta la perceperea de taxe pentru publicarea anunturilor in doua dintre cele mai importante categorii, respectiv Auto si Imobiliare.
Potrivit unui comunicat de presa remis redactiei HIT.ro, "anunturile din categoriile Auto si Imobiliare vor fi sustinute si prin includerea in campaniile desfasurate pe Okazii.ro sau prin intermediul altor canale de promovare". Desigur, utilizatorii care doresc un plus de vizibilitate pentru anunturile lor pot opta si pentru metode contra cost de promovare.
In acelasi timp, site-ul anunta si introducerea unei variante optimizata pentru listele de produse. In noua versiune, listele de produse includ fotografii la dimensiuni mai mari, galerii de imagini si scurte descrieri care sunt indexate de motorul de cautare al site-ului. "Astfel, cumparatorii beneficiaza de o experienta de navigare imbunatatita, putand urmari simplu, inca din listele de oferte, toate imaginile de care sunt interesati precum si aspectele cele mai importante ale anuntului", se mai precizeaza in comunicatul de presa.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?