O noua era de Calm Technology cu Samsung SmartThings la SDC22
8/8185
calendar_month 08 Sep 2022, 14:16

Programatorii si creatorii vor descoperi cheia catre o lume conectata fara efort, cu cea mai recenta abordare SmartThings de la Samsung
EditiaSamsung Developer Conference de anul acesta (SDC22) va avea loc pe 12 octombrie atât în format fizic, la Moscone North din San Francisco, cât si virtual. În cadrul conferintei vor fi prezentate planurile Samsung privind evolutia platformei SmartThings si colaborarile companiei cu dezvoltatori si creatori, ambele având rolul de a construi experiente conectate de top pentru milioane de oameni din întreaga lume.
În cadrul SDC22, Samsung va împartasi ultimele noutati în materie de software, servicii si platforme, precum SmartThings, contribuind astfel la crearea unei lumi mai bune si mai conectate pentru toti utilizatorii. Compania îsi va prezenta viziunea privind Calm Technology, o viziune în care toate dispozitivele se conecteaza perfect, facilitând o experienta inteligenta si instantanee de utilizare pentru consumatori.
Jong-Hee (JH) Han, vicepresedinte, CEO si sef al diviziei Device eXperience (DX) în cadrul Samsung Electronics, va deschide evenimentul, împartasind mai multe despre viziunea companiei. Alaturi de el vor fi prezenti si alti directori Samsung care vor discuta despre strategiile companiei în diverse domenii precum tehnologiile viitoare. Printre vorbitori se numara:


  • Sebastian Seung, Presedinte & sef al Samsung Research


  • Yongjae Kim, EVP, sef-adjunct al echipei R&D Team, Visual Display Business


  • Sang Kim, Vicepresedinte Senior si sef al diviziei Product & Marketing din cadrul Samsung Electronics America


  • Jaeyeon Jung, Vicepresedinte & sef al diviziei SmartThings, Mobile eXperience Business


  • Hyesoon Jung, Vicepresedinte & sef al Framework R&D Group, Mobile eXperience Business


  • Mark Benson, Sef SmartThings


  • Anil Yadav, sef al diviziei Bixby Lab, parte din Samsung Research America


În plus, SDC22 va include si sesiuni de lucru – atât fizice, cât si online. Acestea le vor oferi participantilor oportunitati de colaborare, dar si posibilitatea de a afla mai multe despre cele mai recente platforme si instrumente Samsung axate pe dezvoltatori, precum Bixby, One UI 5, SmartThings and Matter, Samsung Wallet, Tizen si multe altele, împreuna cu oportunitatea de a explora ecosistemele partenerilor.
Evenimentul fizic va aduce în prim-plan experiente practice în Tech Square de la Samsung, inclusiv oportunitati de a explora noi scenarii SmartThings si a testa cele mai recente inovatii Samsung. Participantii la eveniment se vor bucura, totodata, de oportunitati de networking si diverse activitati la fata locului.
SDC22 va gazdui si activari suplimentare pentru participantii din mediul online, precum Code Lab, în cadrul carora dezvoltatorii pot colabora si îsi pot îmbunatati abilitatile de codare.
Pentru mai multe informatii despre Samsung Developer Conference 2022, va invitam sa vizitati http://developer.samsung.com/sdc. Mai multe informatii pot fi gasite si pe Twitter (@samsung_dev) sau Facebook (@samsungdev) cu hashtag-ul #SDC22.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?