O masina care invinge orice drum - Mitsubishi Eclipse Cross
7/7193
calendar_month 15 Oct 2018, 09:46
Puțini dintre noi știu că numele Mitsubishi a fost purtat la început de către o navă. În anul 1870, un tânăr antreprenor japonez pe nume Yatarō Iwasaki și-a părăsit locul de muncă pentru a-și clădi propria afacere. Acesta a început cu o companie care producea nave maritime, urmând ca în anul 1917 să apară prima linie de automobile consacrată prin modelul A. De atunci și până astăzi, Mitsubishi a știut să își facă simțită prezența puternic pe piețele internaționale, producând nave, avioane, petrol, gaz, plastic, fibre sintetice, produse electronice, software și... automobile. Cu o așa o gamă largă de produse este destul de greu să afirmi că ai un Mitsubishi, deoarece ai putea să te referi deopotrivă la o navă, un avion sau la o mașină. Rămâne la latitudinea ta ce alegi, însă îți propunem să descoperi, în continuare, modelul auto Mitsubishi Eclipse Cross.

Modelul auto Mitsubishi Eclipse Cross al anului 2018 este unul special, fiind considerat unul dintre vârfurile de lance care sunt reprezentative pentru portofoliul producătorului internațional. Atenția consumatorilor se focusează asupra sa încă de la rostirea numelui care te poate duce cu gândul nu doar la binecunoscutul vehicul sport, ci și la o eclipsă de soare. Modelului i-a fost atribuită această denumire datorită formei sale frumoase ce amintește de efectul „inelul de diamant” ce apare în timpul unei eclipse totale de soare, iar culoarea sa roșie de înaltă saturație imită strălucirea haloului solar ce se vede în spatele lunii.

Despre Mitsubishi Eclipse Cross din 2018 se mai poate spune că este o mașina gata de acțiune încă de la început. Designul exterior este caracterizat de linii curajoase și aripi conice, fiind o reprezentare asemănătoare unui atlet pregătit să audă semnalul de start într-o competiție. Cât despre interior, acesta poate fi un adevărat declanșator de euforie, căci habitaclul său atent gândit accelerează pulsul și amplifică plăcerea condusului. Automobilul posedă un Head Up Display ce se activează odată cu pornirea motorului, iar prin intermediul său poți primi informații color despre vehicul în timp real și poți regla luminozitatea și înălțimea de afișare în funcție de preferințe sau de momentul zilei. De asemenea, acesta are incorporate o trapă de aerisire și o lunetă înclinată.

Mitsubishi Eclipse Cross 2018 este mai mult decât o mașină, aflându-se într-o conexiune continuă cu tine. Japonezii au dotat acest model cu cele mai performante tehnologii care sunt gata în orice moment să-ți stea la dispoziție și să te ajute. Tot ce trebuie să faci este să conectezi smartphone-ul la displayul audio, iar cu ajutorul touch pad-ului Controller, bordul se poate transforma într-un mic roboțel. Totodată, sistemul de comunicare îți face navigarea mult mai ușoară, în timp ce sistemul de sunet premium Rockford Fosgate® poate transforma interiorul mașinii tale, într-o adevărată sală de spectacole.

Așa cum Mitsubishi a știut întotdeauna să satisfacă nevoile clienților săi prin diferite tipuri de produse și servicii, tot așa și modelul Mitsubishi Eclipse Cross poate îndeplini orice așteptare. Are tot ceea ce-i trebuie unui SUV, însă este, în același timp, o mașină foarte elegantă. Te poți convinge de acest lucru printr-o simplă vizionare a acestuia într-un showroom auto sau printr-un test drive.