Nu stii cand sa cumperi kit de reparatie biela? Unimotors te sfatuieste
1/16964
calendar_month 02 Nov 2017, 23:28
Numai cei care nu detin o motocicleta nu stiu ce presupune acest lucru. Inseamna, in primul rand, sa ai grija ca motocicleta sa fie mereu in stare perfecta de functionare, sa ai grija ca piesele acesteia sa functioneze mereu la parametri normali.

Kitul biela, informatii din cartea tehnica

Despre toate piesele care intra in componenta motocicletei tale afli din cartea tehnica a motocicletei. Cartea tehnica este tiparita de catre producatorii de motoare tocmai pentru a veni in sprijinul proprietarilor motocicletelor, ei trebuie sa stie informatii despre modul de functionare ale pieselor respective, inclusiv despre ce reprezinta kitul de biela.

In cartea tehnica a motorului gasesti si raspunsuri la intrebarile pe care le ai in legatura cu posibile defectiuni care pot sa apara. Pentru ca si la motocicleta, ca si in cazul altor vehicule, pot sa apara probleme atunci cand te astepti mai putin. Iar pentru a le depasi cu bine este nevoie sa fii informat. Este vital pentru motociclisti ca motorul sa fie in stare perfecta de functionare, indiferent de modelul si marca detinuta de acestia.
Pentru ca pe piata nu exista un singur tip de motocicleta, unele sunt de viteza, altele sunt de facut ture pe dealuri, cum este cazul celor destinate practicarii de Enduro. Enduro este unul dintre sporturile cele mai apreciate de catre posesorii de motociclete, este un sport care secreta adrenalina.

Cum te atentioneaza biela

Cartea tehnica ofera date si despre cum poti identifica anumite probleme de functionare. De exemplu, atunci cand vine vorba despre biela, atunci pot aparea zgomote pe care in mod normal nu le auzi in timp ce motocicleta ta se afla in miscare. In cazul in care identifici un zgomot neobisnuit in timp ce te afli cu motocicleta in trafic, este indicat sa mergi cu ea la service, in cazul in care nu iti dai seama singur despre ce este vorba. Mecanicii de la service vor identifica, cu siguranta, care este problema si se vor ocupa de reparatia motocicletei tale. In cazul reparatiilor, de cele mai multe ori poate sa fie nevoie sa cumperi o piesa noua.

Zgomotele care sunt neobisnuite la motocicleta mai pot proveni si de la alte piese, nu numai de la biela. Oricum, in cazul in care problema vine de la biela, cel mai probabil aceasta va trebui sa fie inlocuita cu una noua. Ca sa cumperi un kit biela nou este ideal sa alegi optiunea de a-l achizitiona dintr-un magazin online. Pentru ca totul este simplu si rapid, nu trebuie sa pierzi mult timp pentru asta. Mergi la tinta, adica vei cauta exact modelul de kit biela de care ai nevoie si il vei comanda. In functie de metoda de livrare pe care o vei alege vei primi piesa in cateva zile lucratoare. Un magazin online de unde poti cumpara un kit reparatie biela este unimotors.ro. Unimotors este un magazin online dedicat pasionatilor de motociclete si nu numai, un magazin unde veti gasi piesele necesare pentru motor, dar si echipamente si accesorii variate. Cumparaturile sunt atat de simplu de facut, cand totul se poate face de acasa sau din orice loc cu acces la internet!