Nu poti sa te lasi de fumat? Incearca tigara electronica!
7/7075
calendar_month 25 Ian 2017, 16:06


O buna parte din populatia lumii fumeaza. Fumatul este o activitate relaxanta, care induce o stare de relaxare si elimina stresul. Este si o activitate extrem de nesanatoasa, care iti poate scurta viata cu multi ani si poate genera ani intregi de suferinta. Din acest motiv, in ciuda avantajelor de moment pe care le aduce o tigara, trebuie sa te gandesti bine daca continui sau nu sa fumezi.
In teorie este foarte simplu: toata lumea se poate lasa de fumat. In practica, lucrurile sunt ceva mai complicate, in conditiile in care nicotina creaza dependenta, gestul creaza dependenta iar magazinele sut pline de tigari. Ce este de facut in acest caz?

O solutie perfecta este tigara electronica. Controversata si blamata de producatorii de tutun, tigara electronica a dovedit in cei 10 ani de cand este pe piata ca poate sa fie o alternativa excelenta la tigarile clasice. Iata, asadar, care sunt avantajele pe care le ai optand pentru o astfel de solutie:


  • Fumezi mult mai sanatos. In tutunul ars exista mii de substante cancerigene. In lichidul tigarii electronice aceste substante nu exista. Singurul element care exista este nicotina, insa aceasta poate sa fie dozata, in asa fel incat sa poti sa te lasi de viciu in timp.
  • Poti fuma oriunde. In teorie, tigara electronica poate sa fie fumata oriunde. In practica, exista destul de multe localuri si spatii publice unde nu este acceptata. Chiar si asa, ai posibilitatea de a fuma tigara electronica in mult mai multe locuri decat tigara clasica.
  • Nu ii deranjezi pe cei din jur. Fumul de tigara deranjeaza. Cu siguranta, te deranjeaza si pe tine fumul eliminat de alti fumatori. Este bine sa iti pese de cei din jur, motiv pentru care tigara electronica este o alternativa mult mai eleganta. Aceasta nu deranjeaza si nu genereaza fumat pasiv. Astfel, legaturile dintre nefumatori si fumatori pot fi mai stranse.
  • Iti pastrezi viciul. Fumand tigara electronica nu renunti la viciul care te relaxeaza. Tot ceea ce faci este sa renunti la elementele neplacute ale sale si sa le pastrezi pe cele cu adevarat placute.Este cat se poate de adevarat ca tigara electronica nu este un produs perfect si ca mai bine nu fumezi deloc decat sa vapezi. In comparatie cu tutunul, insa, este excelenta.