Noul switch usor de utilizat si bazat pe tehnologia cloud Nebula pentru IMM-uri
8/8033
calendar_month 13 Mai 2022, 11:45
Noua serie GS1915 de la Zyxel prezinta o solutie scalabila, cu costuri reduse, pentru SOHO si IMM-uri, permitand controlul simplificat si centralizat al provocarilor de gestionare a retelei.

Zyxel Networks, lider în furnizarea de solutii de retea sigure si bazate pe cloud, a lansat switch-urile din seria GS1915, PoE (Power over the Ethernet) si non-PoE, compacte si accesibile cu 8 porturi. Aceasta ultima integrare în ecosistemul Nebula este o solutie extrem de accesibila pentru networking-ul gestionat în cloud, ideal pentru întreprinderile mici, oferind toate beneficiile unei conectivitati îmbunatatite a retelei, securitatii si gestionarii fara probleme a mai multor dispozitive în cateva minute prin intermediul aplicatiei mobile Nebula.

Implementarea fara efort a GS1915 si usurinta de utilizare îl fac ideal pentru întreprinderile mai mici si utilizatorii casnici, oferindu-le posibilitatea sa-si îmbunatateasca performanta retelei fara a fi nevoie sa aiba o echipa IT dedicata.

Retele agile, usor de gestionat.
Startup-urile, întreprinderile mici si utilizatorii casnici pot profita de cea mai recenta actualizare a solutiilor "Just Connect" ale retelei Zyxel. Dezvoltat avand în vedere clientul, inclusiv procesul de instalare simplu si rapid si usurinta de utilizare prin aplicatia mobila Nebula, GS1915 este cea mai recenta integrare în ecosistemul Nebula. Datorita aplicatiei, utilizatorii pot integra dispozitive noi pe platforma, pot verifica prezentarea generala a starii retelei, îsi pot controla de la distanta reteaua si pot bloca clientii neautorizati oriunde si oricand.

Seria GS1915 prezinta o optiune low-cost extrem de eficienta pentru utilizatori, compatibila în întreaga gama de produse de înalta performanta compatibile cu Nebula. Persoanele fizice se pot bucura de o experienta de retea unificata si simpla, accesand informatii de retea în timp real, gestionandu-si la nivel central si de la distanta switch-urile, punctele de acces wireless, firewall-urile de securitate si routerele mobile 5G / LTE.

Crowley Wu, VP al Zyxel's Networking Business Unit, a declarat: “Conexiunile rapide, stabile si sigure nu ar trebui sa fie doar luxul companiilor mari, care dispun de bugete imense si echipe IT dedicate. Extinderea portofoliului nostru de switch-uri este un semn al angajamentului nostru fata de întreprinderile mai mici si zona SOHO, permitandu-le sa-si extinda retelele si sa faca tranzitia catre cloud atunci cand sunt gata, fara a fi nevoie sa înlocuiasca hardware-ul. Eliminand aceste solicitari si simplificand conectivitatea la retea, acestia pot petrece mai mult timp concentrandu-se pe ceea ce au nevoie si pot face cel mai bine - conducand afacerea lor."

Noul model PoE GS1915-8EP vine cu un PoE+ complet cu 8 porturi si suporta o putere de putere de 60W, ideal pentru configurarea mai multor AP-uri si camere în case si întreprinderi mici.
Indicatoarele LED intuitive de pe panourile frontale ale switch-urilor din seria GS1915 faciliteaza verificarea imediata a starii dispozitivului de catre utilizatori. Proiectate fara ventilator, switch-urile functioneaza silentios, integrandu-se perfect în orice mediu de lucru, fara a deranja zgomotele ventilatorului.
Zyxel Networks a anuntat, de asemenea, lansarea în scurt timp a unui switch de fibra 10G, XS1930-12F. Aceasta ultima actualizare a portofoliului Nebula va oferi clientilor si mai multa flexibilitate în planurile lor de scalare, tranzitia în cloud si navigarea în lumea de lucru hibrida.
Pentru mai multe informatii despre intervalul de comutare, va rugam sa vizitati: https://www.zyxel.com/products_services/8-port-GbE-Smart-Managed-Switch-GS1915-Series/Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?