Noul mouse Logitech dotat si cu optiune pentru stangaci
7/7875
calendar_month 11 Ian 2022, 14:26
Mouse-ul Logitech Signature M650 iti ofera o experienta mai personalizata, dotat si cu optiune pentru stangaci, disponibil în doua variante de marime si prevazut cu rotita SmartWheel, te ajuta sa lucrezi confortabil toata ziua.

Logitech a lansat marti Signature M650 si Signature M650 for Business, noul mouse wireless disponibil în doua variante de dimensiuni. Un mouse confortabil care include în gama o varianta personalizata pentru stangaci, oferind astfel o experienta de lucru tot mai buna pentru mai multe persoane.
Noul mouse wireless este usor de integrat în orice spatiu de birou, fiind conceput pentru a îmbunatati experienta de lucru în general. Este prevazut cu rotita de scroll SmartWheel, click-urile sunt foarte silentioase iar designul sculptat face ca lucrul cu el sa fie mai rapid, dar mai ales – mai confortabil ca niciodata.
“În lume, peste un miliard de oameni lucreaza în domenii ce implica creativitate si precizie. Aproape jumatate dintre acestia nu folosesc un mouse sau au unul entry level ori cu fir si functii limitate. Noul Signature M650 vine în ajutorul lor, oferindu-le o adevarata experienta marca Logitech, cu functii simple ce le fac munca mai productiva, mai usoara, mai rapida, pe tot parcursul zilei.”, a declarat Art O'Gnimh, vicepresedinte pe zona de business Mainstream, din cadrul departamentului Creativity & Productivity Logitech.
Fie ca lucrezi la un document sau navighezi pe internet, rotita de scroll SmartWheel pe care modelul Signature M650 o are prevazuta te ajuta sa obtii precizie si rapiditate atunci cand ai nevoie.
Noul mouse wireless este disponibil în doua variante de marime- Signature M650 si Signature M650 L. Ambele dispun de tehnologia SilentTouch, prin care zgomotul click-urilor este redus cu 90%, functie ideala mai ales în timpul unui apel video.
Alegand Logitech Signature M650 te poti bucura de o conexiune wireless puternica si de o baterie care dureaza pana la doi ani, oferindu-ti astfel liniste totala.
Noul mouse este prevazut cu optiune pentru persoanele stangace. Are un design sculptat, cu o zona moale pentru pozitionarea degetului mare si prindere laterala din cauciuc. Astfel, utilizarea lui te ajuta sa lucrezi confortabil chiar si ore întregi. Ai posibilitatea de a personaliza butoanele laterale pentru comenzi rapide cu ajutorul Logitech Options+.
Signature M650 este disponibil în culorile off-white, graphite si rose. Este compatibil cu sistemele de operare Windows, macOs, Linux, Chrome OS, ipadOS si Android. Se conecteaza într-o clipa prin functia Bluetooth R Low Energy sau prin receptorul Logi Bolt USB.
Produsele Logitech sunt concepute pentru a oferi experiente excelente utilizatorilor, dar cu grija pentru mediu si impact redus asupra acestuia. Din acest motiv, o parte din componentele din plastic ale modelului Signature M650 sunt fabricate din plastic reciclat post-consumator (PCR) - în proportie de 64% la modelul de culoare graphite, 26% pentru cel off-white si 26% pentru modelul culoare rose.
Implementarea programului PCR face parte din încercarea Logitech de a proiecta în mod sustenabil, de a se asigura ca materialele plastice provenite din produse electronice scoase din uz sunt reciclate si reutilizate. Ca parte din acest angajament, aproape jumatate dintre mousii si tastaturile aflate în portofoliul Logitech contin un anumit procent de plastic reciclat. În noile produse, Logitech va folosi plastic PCR ori de cate ori este posibil.Pret si disponibilitate
Signature M650, în cele doua variante de marime, este disponibil pe Logitech.com si la partenerii din întreaga lume, începand din ianuarie 2022.

În Romania va putea fi achizitionat de la partenerii Logitech la pretul recomandat de 229.9 lei.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?