Noul Mercedes EQS - top pachete de dotari disponibile
7/7814
calendar_month 22 Nov 2021, 14:03

Cand spunem Mercedes EQS, cuvintele sunt de prisos. Prezenta exceptionala a acestui model electric de o calitate exceptionala poate fi cu greu replicata, la orice nivel am privi.

Pentru a înţelege mai bine nivelul exceptional de dotari si comfort oferit de modelul EQS, îți prezentăm mai jos un top al pachetelor de dotări care sunt disponibile acum pe noul Mercedes EQS, vârful de gamă al diviziei Mercedes electric EQ.
Aceste pachete conțin oferte extrem de atractive și sunt adaptate pentru nevoile și siguranța șoferilor.
Unul dintre pachetele de dotări disponibile pentru noul Mercedes electric este pachetul Advanced. Acesta conține numeroase opțiuni utile, care facilitează deplasarea datorită diverselor sisteme de asistență a șoferului.
O altă dotare inclusă în acest pachet Advanced este realitatea augmentată MBUX de ultimă tehnologie, care simplifică sistemul de navigație.
De asemenea, pachetul de dotări conține și un compartiment de depozitare sub consola centrală, dar și praguri de acces iluminate, cu inscripția “Mercedes-Benz”.
Un alt pachet de dotări disponibil pentru tine la noul Mercedes EQS este pachetul Advanced Plus. Acesta, pe lângă opțiunile incluse în pachetul Advanced de mai sus, și anume:


 • pachetul de asistență


 • realitatea augmentată MBUX pentru sistemul de navigație


 • compartimentul de depozitare sub consola central


 • praguri de acces iluminate, cu inscripția “Mercedes-Benz”


 • alte numeroare opțiuni destinate confortului tău.


Prin acest pachet poți simți un nivel superior din punct de vedere tehnologic. Pachetul Advanced Plus îți oferă asistență la rulare și parcare, datorită prezenței pachetului Plus de asistență la rulare, dar și a pachetului de parcare cu cameră video de 360 de grade.
În plus, datorită prezenței sistemului inovator DIGITAL LIGHT, în exterior farurile prezintă condiții de iluminare speciale. Pe lângă toate aceste dotări, se remarcă și iluminatul ambiental activ, potrivit pentru tine și nevoile tale.
Un nou pachet de dotări extrem de atractiv pentru tine pe care ți-l poate oferi noul Mercedes EQS electric este pachetul Premium.
Acesta reprezintă o îmbunătățire a pachetului Advanced Plus, întrucât, pe lângă opțiunile incluse în acest pachet:


 • sistemul inovator DIGITAL LIGHT


 • pachetul plus de asistență la conducere


 • pachetul de parcare cu camera video de 360 de grade


 • realitatea augmentată MBUX pentru sistemul de navigație


 • compartimentul de depozitare sub consola central


 • praguri de acces iluminate, cu inscripția “Mercedes-Benz”


 • alte opțiuni speciale pentru tine


Acest pachet include și prezența unei trape culisante panoramice, a unui sistem de sunet Surround Burmester, dar și a Head-up-displayului.
Cel din urmă pachet de dotări disponibil pentru noul Mercedes EQS este și cel mai complex, pachetul Premium Plus.
Dotările incluse în acest pachet sunt toate cele amintite mai sus: sistemul inovator DIGITAL LIGHT, pachetul plus de asistență la conducere, pachetul de parcare cu camera video de 360 de grade, realitatea augmentată MBUX pentru sistemul de navigație, compartimentul de depozitare sub consola centrală și pragurile de acces iluminate, cu inscripția “Mercedes-Benz”, trapă culisantă panoramică, sistem de sunet Surround Burmester, Head-up-display.
În plus, scaunele multicontur pentru șofer și însoțitor sunt acoperite cu piele nobilă. Pachetul prezintă, de asemenea, și un program AIR-BALANCE, toate aceste dotări îndeplinind aproape toate dorințele oricărui șofer.
Descoperă noul Mercedes EQS, dar si modelele EQC sau EQV la Auto Schunn Romania, dealer autorizat Mercedes Romania, cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.