Noul Hyundai Tucson ¬ trei inovatii
1/16966
calendar_month 05 Oct 2018, 16:00

1. Design îmbunătățit și ergonomic
Cele mai numeroase modificări în ceea ce privește designul au fost realizate la exterior. Aici, aspectul este punctat de grila tip cascadă, de noua forma a blocurilor optice cu LED, dar și de bara de protecție cu fața înălțată. La partea din spate, au fost aduse îmbunătățiri la stopuri, la bara de protecție și la gurile de evacuare care au fost redesenate, în timp ce, la interior, se distinge spațiul generos și ergonomic. Modificările de la exterior au și o componentă practică, întrucât coeficientul aerodinamic al modelului Hyundai Tucson a fost îmbunătățit. Împreună cu baza masivă a mașinii, această particularitate oferă mașinii stabilitate superioară la viteze mari. Toți cei curioși și interesați de aceste noutăți, le pot descoperi mai bine făcând o vizionare și un test drive în cadrul unui dealer Hyundai. În concluzie, design-ul noului Hyundai Tucson se completează foarte bine cu performanța.

2. Sisteme performante care asigură conducătorului auto o bună conectivitate cu mașina
În ceea ce privește conectivitatea, noul Hyundai Tucson este prevăzut cu mai multe sisteme în cadrul cărora tehnologia intuitivă întâlnește calitatea. În primul rând, modelul este dotat cu porturi USB și AUX, poziționate central. De asemenea, frâna de mână este acționată electric (EPB) fiind foarte ușor de utilizat, doar prin apăsarea unui buton. Un alt sistem de ventilație instalat în spatele habitaclului menține temperatura optimă pentru pasagerii din spate, iar transmisia cu dublu ambreiaj (DCT), în 7 trepte, oferă beneficii considerabile atât în ceea ce privește performanța, cât și eficiența consumului de carburant. Acest model mai este dotat cu un Sistem avansat de control al tracțiunii în viraje (ATCC) și cu un Sistem de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS), dar și cu tetiere active care oferă siguranță sporită în cazul unui impact, prin ajustarea poziției în modul activ.

3.Cele mai noi sisteme generatoare de siguranță activă
Noul Hyundai Tucson este dotat cu cele mai recente sisteme de siguranță activă și asistență la condus, reunite sub denumirea generică Hyundai Smart Sense. Mai exact este vorba despre un sistem de asistență la coliziune frontală, un sistem de asistență la menținerea benzii de rulare, un sistem de monitorizare a atenției conducătorului auto, precum și un sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteză. Acestora li se adaugă un Sistem inteligent de asistență la parcare (SPAS) și Sistemul pilot automat care îi permite șoferului să se relaxeze și să se simtă cu adevărat confortabil la volan. Confortul superior mai este asigurat pentru cel care deține un Hyundai Tucson și de portbagajul cu deschidere automată, sistemul de control și ajustare a poziției scaunului sau sistemul de încălzire și ventilație în scaune.

Odată cu lansarea noului Hyundai Tucson, producătorul auto a inițiat și o nouă campanie de comunicare al cărei mesaj este „Hard work works” care este menită să sublineze faptul că succesul acestui model nu este doar o coincidență, ci reprezintă o sumă de elemente pozitive, precum disciplină, perseverență și responsabilitatea lucrului bine făcut. Nu ezita să soliciți un test drive la unul dintre dealerii auto Hyundai.


Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?