hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Noul GPS Mio Spirit 7500 LM, disponibil pe piata din Romania (pret si specificatii)

Noul GPS Mio Spirit 7500 LM, disponibil pe piata din Romania (pret si specificatii)

calendar_month 14 Mai 2015, 12:00
Mio a anuntat astazi lansarea pe piata din Romania a noului GPS Mio Spirit 7500 LM, ce ofera performante imbunatatite fata de seria anterioara a Mio Spirit, in principal datorita upgrade-ului hardware de care beneficiaza.
GPS-ul Mio Spirit 7500 LM dispune de un procesor MStar MSB2531 de 800 MHz, ofera un display tactil de 5 inch si software bazat pe platforma Phoenix 1.8. Reprezentantii Mio afirma ca Spirit 7500 LM a fost conceput pe baza opiniilor utilizatorilor si ofera o experienta generala mult imbunatatita pentru soferi.

"GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este rezultatul unui proces de dezvoltare amplu, bazat in mare parte pe feedback-ul utilizatorilor produselor noastre", declara Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru Romania si Ungaria.
Desigur, punctul forte al Mio ramane serviciu de actualizare al hartilor, "Lifetime Map Update", care este oferit gratuit pe toata durata de functionare a device-ului.
Cumparati de la eMAG produse din Gama GPS la preturi speciale
Mio Spirit 7500 incorporeaza functia IQ RoutesTM (optimizeaza ruta calculata prin folosirea unei baze de date cu informatii preluate de la milioane de soferi), dar si LearnMe Pro, ce monitorizeaza si retine stilul de condus al utilizatorului, soferii beneficiind de rute personalizate si de posibilitatea de a alege intre ele.
Nu in ultimul rand, Mio Spirit 7500 LM vine cu functia Asistenta la parcare, ce afiseaza o lista de parcari disponibile pe o raza de 1 Km.
GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este disponibil pe piata din Romania la pretul recomandat de 589 lei.


 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?