Nou si pe piata din Romania - ceasurile Michael Kors
8/8608
calendar_month 31 Oct 2016, 13:45
Colectia de ceasuri Michael Kors ofera un farmec aparte celor care iubesc sa descopere lumea calatorind. Colectia este reprezentativa stilului american, avand un farmec si un stil care realmente au cucerit publicul din intreaga lume.
Toate tipurile de ceasuri din aceasta faimoasa colectie incluzand ceasurile de femei, cat si cele barbatesti sut originale, si sunt mereu ambulate si livrate in cutie proprie, impreuna cu manualul de utilizare, un certificat de garantie si conformitate si alte instrumente ce sunt de un real folos tuturor utilizatorilor.

Orice ceas Michael Kors detine mecanisme avansate

Indiferent carui tip de persoana i-ar fi destinat accesoriul de mana, orice ceas din colectia Michael Kors au incorporate mecanisme de ultima generatie. Sistemul de ceas utilizat de aceasta colectie, mai precis, Seiko Quartz, a fost pus in practica, in anii `70, de catre cunoscuta companie japoneza cu acelasi nume. Noutatea sa consta, in principal, in componentele sale electronice, care sunt alimentate cu ajutorul unei baterii si vor indica mereu timpul intr-un mod mecanic, cel mai frecvent cu reprezentare analoga sau digitala. Fascinatia mecanismului, exclusivitatea si ingeniozitate sa ofera o precizie maxima in indicarea exacta a orei, fara abateri semnificative in decursul unei perioade de timp. Spre deosebire de ceasurile obisnuite, cele fabricate de celebrul designer american de articole vestimentare si bijuterii, avand la baza tehnologie japoneza, au o abatere de maxim 2-3 secunde in decursul unei zile, de aceea utilizatorul are mare incredere ca va fi mereu in timp atunci cand este contra cronometru pentru a ajunge la o anumita destinatie.

Sunt foarte rezistente la apa

Comparativ cu accesoriile obisnuite, ceasurile Michael Kors au dovedit a avea o rezistenta mai mare la apa, in special cand sunt folosite in apa marii sau la piscine, datorita materialului creat din otel inoxidabil. Cureaua este din silicon, ceea ce ii ofera o textura extreme de prietenoasa pentru cel pasionat de aceasta gama, ceea ce le face a fi mult mai flexibile si mai rezistente la rupere. Se poate opta, in functie de preferinte, si pentru varianta din metal, insa materialul cauciucat poate preveni riscul aparitiei alergiilor la persoanele care au o sensibilitate la ele.

Merita sa alegi un ceas Michael Kors

Pentru cei ce isi doresc un device performant, care sa functioneze dupa precizia elvetiana, cu siguranta ca un ceas ce are la baza mecanismul Seiko Quartz este alegerea ideala. Mai mult decat atat, specificatiie tehnice pe care le pot oferi ceasurile Michael Kors le fac sa fie ravnite de catre toate persoanele care isi doresc calitate, lux, confort si un design placut ochiului. Nu in ultimul rand, garantia de 36 de luni pe care producatorul o ofera ii fac pe cumparatori sa fie constienti de utilitatea acestora si de faptul ca merita sa poarte la mana un astfel de obiect.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?