hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Noi sisteme audio pentru tablete si telefoane de la Logitech

Noi sisteme audio pentru tablete si telefoane de la Logitech

calendar_month 25 Apr 2012, 15:44
Logitech aduce in Romania doua noi accesorii audio pentru tablete si smartphone-uri: Logitech Mini Boombox si Logitech Wireless Boombox.
Logitech Mini Boombox
Logitech Mini Boombox are dimensiuni mici, dispune de o camera acustica special conceputa care ofera un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon incorporat emite un sunet clar. Boxa poate fi folosita si pentru apeluri telefonice sau video.
Logitech Mini Boombox se conecteaza usor la smartphone-uri si tablete si alte dispozitive ce suporta Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP).

De asemenea, functioneaza cu telefoane ce suporta Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Dispune de un acumulator care se incarca prin USB si are o autonomie de pana la zece ore.

Logitech Mini Boombox este disponibil in Romania la pretul de 349 de lei.
Logitech Wireless Boombox
Conceput pentru iPad, iPhone si iPod Touch, Logitech Wireless Boombox poate fi amplasat pana la 10 metri distanta de tableta sau telefon, in functie de utilizare si setari.

Dispozitivul foloseste opt drivere care separa frecventele de sunet. Boxa ofera pana la sase ore de autonomie si este disponibila pe piata locala la un pret de 679 lei. 

Sondaj

Ce placa video aveti?