Nintendo Switch Pro
7/7399
calendar_month 31 Aug 2020, 11:09
Zvonurile despre o consola Nintendo Switch mai puternica plutesc de ani de zile, dar stirile recente sugereaza ca am putea vedea in cele din urma un Nintendo Switch Pro - sau orice altceva care Nintendo decide sa-si numeasca consola semi-portabila. Poate Nintendo Switch PRO 2? Cine stie.
Sigur, am mai fost pacaliti cu noutati despre o noua consola Switch, dar de data aceasta sincronizarea are sens, avand in vedere lansarea iminenta a consolelor de ultima generatie PlayStation 5 si Xbox Series X in acest sezon de sarbatori. Reimprospatarea consolei de ciclu mediu a devenit, de asemenea, ultima generatie standard cu PS4 Pro si Xbox One X, asa ca este timpul sa intre Nintendo in actiune.
Nintendo este notoriu imprevizibil, dar nu este greu sa gasesti cel putin cateva probleme evidente cu hardware-ul actual.

Ecran de inalta definitie

Rezolutia 1280 × 720 ar putea avea sens pe un laptop vechi de zece ani, dar cu smartphone-urile care intra pe piata cu ecrane QHD + de cativa ani, a venit momentul ca Nintendo sa isi imbunatateasca jocul.
Nu cerem ca ecranul 4K mai mare sa fie inghesuit intr-un dispozitiv portabil, dar un ecran LCD simplu de 1080p ar fi frumos. Switch-ul este deja capabil sa ruleze multe jocuri in 1080p in timp ce este andocat, deci de ce sa nu extindeti aceasta experienta la jocurile din mers?
Deoparte, nu vrem sa vedem o consola Nintendo Switch Pro numai cu andocare, care elimina jocul portabil.

Un doc mai util

Actualul doc Nintendo Switch este o piesa hardware care dezavantajeaza consola de joc. Functional, este doar o bucata mare de plastic negru care ar putea fi inlocuita. Din punct de vedere vizual, nu este mult mai bine.
Pentru a inrautati situatia, multi utilizatori au raportat ca doua bucati de plastic dur din interiorul docului isi zgariau ecranele Switch atunci cand nu se lasau perfect drepte.
Ce ne-ar placea sa vedem este o andocare Nintendo Switch Pro care sa se potriveasca perfect. Poate un pic de hardware care permite modernizarea rezolutiei 4K pe televizoare. Poate un slot M.2 pentru a stoca tone de jocuri digitale pe care le joci doar pe marele ecran. Sau poate doar un simplu ventilator, astfel incat corpul din plastic al consolei sa nu se deformeze ca o podea umeda dupa cateva luni de utilizare.