hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Nexus 5 alb va fi lansat in 1 noiembrie, odata cu Android KitKat

Nexus 5 alb va fi lansat in 1 noiembrie, odata cu Android KitKat

calendar_month 28 Oct 2013, 13:30
Noul Nexus 5 si-a facut aparitia in poze oficiale, imagini care confirma si varianta alba a smartphone-ului produs de LG. Lansarea Nexus 5 este asteptata in data de 1 noiembrie, odata cu noul Android 4.4 KitKat, dar noul Google Play Store este disponibil deja pentru descarcare ca APK in cea mai noua varianta.
Imaginea cu Nexus 5 dezvaluie o imagine de fundal noua, disponibila probabil in Android 4.4, iar varianta alba acopera spatele telefonului intr-un plastic alb, marcat cu logo-urile Nexus si LG.

Din moment ce pozele au ajuns deja online, Google ar trebui sa se grabeasca cu privire la prezentarea oficiala a Nexus 5, eveniment asteptat in data de 1 noiembrie, odata cu lansarea celei mai nou versiuni de Android.
Ce noutate importanta aduce Android KitKat...
Android 4.4 KitKat ar putea sosi pe TV

In afara de functionalitatea pe smartphone si tableta, noul Android ar putea sosi si pe televizoare inteligente, parte a strategiei Google de extindere a sistemului de operare. Android 4.4 KitKat ar putea include chiar o interfata special pentru Google TV, proiect care si-ar putea schimba numele in Android TV.

Ce parte din Android 4.4 este deja disponibila pentru descarcare...
Google Play Store APK 4.4.21, gata de download

Utilizatorii care se grabesc sa adopte noua varianta de Android au deja la dispozitie un APK pentru cea mai noua varianta a Google Play Store, creata pentru KitKat. Update-ul aduce modificari in designul meniurilor si este disponibil si pentru versiunile mai vechi de Android, incepand cu Froyo.
Download Google Play Store 4.4.21 APK

Surse: GSMArena, BGR, Redmond Pie 

Sondaj

Ce placa video aveti?