hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Motorola lanseaza Moto 360, un smartwatch cu apucaturi clasice (VIDEO)

Motorola lanseaza Moto 360, un smartwatch cu apucaturi clasice (VIDEO)

calendar_month 19 Mar 2014, 10:00
Smartwatch-urile incep sa devina o obisnuinta, desi si acum exista voci care sa le conteste utilitatea. Motorola nu vrea sa ramana in urma si isi lanseaza propriul device de gen, intitulat Moto 360.
Smartwatch-ul celor de la Motorola ne duce imediat cu gandul la clasic, pentru ca asa arata si in mod cert aceasta a fost si intentia producatorului. Avand la baza Android Wear permite accesul utilizatorului la notificari, cel mai probabil prin intermediul gesturilor, de vreme ce se vorbeste de "rasucirea mainii".

Google Now este si el integrat, la fel ca la G Watch, ceasul putand sa verifice starea vremii, rezultatele sportive sau programul de zboruri in momentul in care i se da comanda "Ok Google".
Multi spun deja ca Motorola a produs cel mai frumos smartwatch de pe piata, dar ceea ce vedeti in imagine este doar o varianta a sa, pentru ca producatorul a anuntat ca acesta va fi disponibil in mai multe forme, iar cureaua va varia de la cea metalica la cea din material plastic, de care dispun ceasurile sport.

Sursa: Engadget 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?