Modalitati de crestere a vanzarilor de martisoare
7/7078
calendar_month 31 Ian 2017, 13:54
Primavara se apropie cu pasi repezi si toata lumea se pregateste acum pentru sezonul de cadouri caracteristice acestui anotimp. Luna martie este cel mai bun moment al anului pentru a vinde martisoare realizate manual in cantitati mari sub forma unor cadouri unicat. Este timpul pentru comerciantii de mici bijuterii lucrate cu migala sa profite de acest sezon pentru a creste vanzarile de martisoare.
La momentele legate de 1 Martie sau Ziua Femeii, exista mai multe targuri sau evenimente pe plan local catre care iti poti directiona vanzarile de martisoare en gros, acestea avand o cerere foarte mare in perioada respectiva. Spectacolele si evenimentele cu specific popular sunt o modalitate foarte buna de a creste vanzarile de martisoare.
Incerca sa rezervi cat mai multe comenzi posibil si sa contactezi cat mai multe locatii, in interiorul ariei in care iti desfasori activitatea. Comenzile care necesita cel mult 2 sau 3 ore sunt in general acceptate ca fiind in limite comerciale destul de avantajoase, iar livrarea marfurilor la clienti aflati aproape de sediul propriu, desigur, va reduce cheltuielile si va ajuta la cresterea marjei de profit.
Mall-urile care atrag o multime de oameni au de obicei infiintate, mai ales in perioada cand se apropie primavara, mai multe chioscuri artizanale cu care se aprivizioneaza din timp cu martisoare en gros pentru sezonul februarie-martie. Este intotdeauna bine sa iei legatura cat mai devreme cu magazinele respective pentru a obtine cea mai buna intelegere comerciala posibila.
Cele mai multe mall-uri au magazine de bijuterii pe post de chiriasi permanenti, deci este o idee buna sa le ai drept clienti carora sa le vinzi o cantitate insemnata de articole artizanale. Dezavantajul este ca administratorul ar putea impune o limita privind cantitatea si expunerea de martisoare in cadrul chioscului sau buticului respectiv.
Sarbatorile de primavara raman cea mai buna perioada pentru a vinde martisoare, dar si alte articole de arta lucrate manual sau nu, dar care se incadreaza in temele traditionale. De asemenea, este o buna ocazia de a-si face publicitate pentru orice furnizor sau comerciant si pentru restul anului, astfel ca trebuie sa te asiguri ca vei include si unele elemente de identificare ale firmei proprii cu fiecare achizitie. Avantajul de a cumpara martisoare en gros in cantitati mari pentru magazinul tau presupune faptul ca le poti achizitiona la preturi foarte mici.
A avea niste elemente definitorii de calitate arata modul in care se fac si se vand martisoarele respective, dar si adauga o nota frumos si permite celui care primeste cadoul ca, de asemenea, sa stie diferite lucruri despre tehnicile folosite pentru bijuteriile realizate si informatii de contact in cazul in care firmele respective ar dori sa comande si alte marfuri mai tarziu.

O alta sugestie pentru a creste vanzarile este de a scoate la oferta en gros stiluri variate de martisoare care sa acopere o gama cat mai mare de preferinte si bugete, si care vor completa ceea ce s-a scos deja la vanzare. Preocuparea comerciantilor de a-si face stocurile pentru sezonul de primavara care este destul de ocupat este consumatoare de timp si stresanta.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?