Mobila de lux in Timisoara by HomeMobili.ro
8/8231
calendar_month 04 Oct 2022, 16:33
Cu mobilierul adecvat, dormitorul se poate transforma intr-o adevarata oaza de rasfat in weekend, sau intr-un spatiu perfect de joaca pentru cei mici.

Dormitoruleste una dintre cele mai importante camere din casa, acolo fiind spatiul tau intim si personal, spatiul unde petreci o mare parte din viata. Este important sa stii cum alegi cea mai buna mobila pentru dormitor, pentru ca fiecare piesa din set iti va influenta intr-un mod sau altul viata. Dormitorul este spatiul unde dormi si unde iti reincarci bateriile si din acest motiv este indicat sa il amenajezi astfel incat sa fie un mediu relaxant si armonios.

Spațiul

Mobila se asează în funcție de configurația spațiului (intrarea în cameră, ferestre). Elementele mobilei în general păstrează același stil vizual dar cromatica poate fi diferită (toată mobila aceeași culoare sau să conțină elemente din alte culori, contrastante).

Stilul

Care este stilul de decor interior pe care îl preferați? Curat și minimalist, cald și rustic, sau clasic și tradițional? Mobilierul, elementele de feronerie (mânere, butoni, cuiere, balamale, glisiere, console, picioare pentru mobile, etc.) precum și accesoriile decorative (perne, oglindă decorativă, cutii pentru depozitarea bijuteriilor și a cosmeticelor, rafturi și obiecte de decor pentru pereți) pe care le alegeți trebuie să reflecte acest stil.

Cand spunem acest lucru ne referim la locul de unde vei cumpara seturi mobila sau piese individuale pentru dormitorul tau. Iti recomandam sa cumperi online, de pe site-uri precum ecomod.ro. Aici sunt prezenti mai multi furnizori si mai multe brand-uri care iti pun la dispozitie sute de produse din care sa alegi. Ai pe site paturi si accesori, dar si seturi complete de mobila pentru dormitor si nu numai. Toate sunt de calitate, verificate, si preturile sunt pentru orice buzunar.

Pentru mărirea optică a spațiului vă recomandăm câteva trucuri. Unul dintre acestea este folosirea culorilor deschise, ideale mai ales pentru dormitoarele mici din blocurile de locuințe. De asemenea, în aceste cazuri este recomandată alegerea unor nuanțe de culori cu tonuri mai reci. Acestea oferă relaxarea necesară, ceea ce vă va ajuta și la obținerea unui somn odihnitor pe timpul nopții. Cele mai bune culori pentru un dormitor de dimensiuni mici sunt albul, cele mai variate nuanțe de bej și maro, albastru sau gri.