hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Mio lanseaza in Romania ceasuri inteligente, action cameras si computere pentru biciclete

Mio lanseaza in Romania ceasuri inteligente, action cameras si computere pentru biciclete

calendar_month 18 Dec 2014, 13:00
Mio Technology anunta, in noiembrie anul acesta, odata cu numirea unui nou Country Director pentru Romania si Ungaria, lansarea unor noi categorii de produse, respectiv Action Cameras, Sport Watches si Smartwatches. Acum, compania nominalizeaza si produsele din aceste noi categorii, care vor fi disponibile pe piata din Romania.
Este vorba despre 6 noi produse in portofoliul Mio, pe langa cele 7 noi dispozitive GPS si 7 noi camere video lansate anul acesta.
Camere video sport
Inaugurarea noii categorii este facuta de modelul Mio MiVue M350, o camera video sport rezistenta la apa si care permite inregistrarea de clipuri video la o adancime de pana la 3 metri, pe o durata de o ora, si fara sa fie nevoie de protectie suplimentara.

Camera vine insotita de o gama larga de accesorii ce permite folosirea acesteia in orice situatie. Calitatea inregistrarilor este Full HD (1920 X 1080 pixeli). Mio MiVue M350 dispune de optica avansata - lentile de sticla F2.8, cu unghi de 170 grade si senzor CMOS de 5MP.
Computere pentru biciclete
Noua categorie este formata din 3 modele: Mio Cyclo 100, Mio Cyclo 105 si Mio Cyclo 105 HC. Toate cele trei dispozitive sunt proiectate pentru cei care doresc sa-si monitorizeze performantele sportive si sanatatea. Au un design compact si dispun de o carcasa robusta si rezistenta la apa (IPX7) care permite utilizarea acestora in orice conditii meteorologice. Noile computere pentru biciclete sunt dotate cu o baterie care ofera functionare indelungata, de pana la 18 ore, bicilistii putandu-se bucura de parcurgerea unor distante mai lungi fara sa se preocupe de reincarcarea dispozitivelor.

Computerele inregistreaza timpul, viteza, distanta parcursa, caloriile consumate precum si traseele, cu ajutorul GPS-ului integrat. Informatiile pot fi analizate ulterior si impartasite cu prietenii prin intermediul aplicatiei Mio Share pentru PC. De asemenea, Mio Share este locul in care pot fi gasite cele mai recente informatii despre produse si actualizari de software.
Ceasuri inteligente
Portofoliul Mio Technolgy contine acum si ceasul inteligent Magellan Echo, disponibil prin doua modele si cinci culori: roz, albastru, negru, portocaliu si gri. Acesta se adreseaza in special oamenilor activi care practica diferite sporturi. Modelul Echo se conecteaza cu o serie de smartphone-uri care ruleaza fie sisteme de operare iOS, fie Android.

Echo utilizeaza tehnologia Bluetooth Smart pentru a se conecta cu smartphone-urile. Ceasul inteligent permite afisarea informatiilor oferite de aplicatiile deja folosite de utilizatori pe telefon. In acest moment Echo este compatibil cu aplicatiile: Strava, MapMyRun, MapMyRide, MapMyHike, Golf Pad, Wahoo Fitness, iSmoothRun, RunKeeper si multe altele. De precizat este ca ceasul foloseste o baterie normala (CR 2032) ce dureaza peste 8 luni de zile, utilizatorul nemaiavand astfel grija incarcarii continue a dispozitivului.