Milestone si BriefCam ofera clientilor Xprotect instrumente analitice de investigare
7/7822
calendar_month 26 Nov 2021, 15:42
Odata cu lansarea XProtect® Rapid REVIEW, clientii Milestone vor avea posibilitatea de a accelera procesele de investigare si de a descoperi cu rapiditate si acuratete ceea ce isi doresc sa gaseasca. Bazandu-se pe tehnologia de analiza video pusa la dispozitie de BriefCam, ore intregi de inregistrari video pot fi trecute in revista acum in doar cateva minute, oferind un proces decizional imbunatatit si un nou impuls oricarei investigatii.

XProtect Rapid REVIEW de la Milestone este o solutie inteligenta de analiza video care permite operatorilor de securitate si anchetatorilor sa caute in mod eficient in volume mari, de ore si ore de inregistrari video si sa identifice exact ceea ce cauta in doar cateva minute.

Avand la baza tehnologia inovatoare de analiza video BriefCam®, XProtect Rapid REVIEW este un add-on care este integrat perfect in XProtect Smart Client de la Milestone. Produsul este disponibil prin canalul autorizat de parteneri Milestone Systems si este compatibil cu toate produsele XProtect VMS achizitionate.

„XProtect Rapid REVIEW este o solutie ideala pentru clientii Milestone XProtect, care doresc sa-si imbunatateasca investitia in VMS cu instrumente analitice premium de investigare video. BriefCam este incantata sa acceseze un segment de piata care nu este abordat in prezent, prin Milestone si vastul sau ecosistem de parteneri”, a declarat Gili Rom, VP Strategy and Alliances la BriefCam.

Bjørn Skou Eilertsen, Chief Technology Officer la Milestone Systems, a declarat:
„In mod clar, XProtect Rapid REVIEW este un instrument important pentru clientii nostri, care ii ajuta sa-si accelereze investigatiile si, in general, sa lucreze mai inteligent cu VMS-ul lor. Aducerea celor mai bune solutii pentru clientii nostri este obiectivul nostru cheie.”

XProtect Rapid REVIEW permite cautari si filtrari video de mare precizie pentru mai multe camere, bazate pe o suita in expansiune de clase, atribute, comportamente si straturi vizuale care ajuta investigatorii sa identifice oamenii, obiectele si comportamentele care ii intereseaza. Tehnologia unica VIDEO SYNOPSIS® ofera operatorului posibilitatea de a vizualiza simultan obiecte care au aparut in momente diferite in cadrul inregistrarii video.

De asemenea, folosind caracteristica Appearance Similarity operatorul poate localiza instantaneu persoane, vehicule si alte obiecte de interes cautand obiecte cu atribute similare. Pentru perioada pandemica, respectarea normelor sanitare este sustinuta de o serie de alte caracteristici precum: Face Mask Detection, Proximity Identification sau Line Crossing.

„Lansarea XProtect Rapid REVIEW reprezinta un parteneriat strategic pentru a aduce analiza video mai aproape de produsul nostru principal si pentru a adauga o valoare suplimentara investitiei clientilor nostri in XProtect”, a spus Eilertsen.

„Vrem sa permitem companiilor si guvernelor sa valorifice puterea analizei datelor, ceea ce le poate ajuta sa abordeze deficitul de resurse, amenintarile de securitate si alte provocari. Uneori putem descoperi ca cea mai buna optiune este sa integram instrumentele analitice in XProtect. Acestea fiind spuse, deschiderea este incorporata in ADN-ul lui Milestone, XProtect ramane un VMS cu platforma deschisa si continuam sa furnizam solutiile de management video care rezolva cel mai bine nevoile clientilor prin parteneriate puternice cu partenerii nostri tehnologici”, a concluzionat Eilertsen.