hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Microsoft Office pentru iOS si Android a fost confirmat pentru martie 2013

Microsoft Office pentru iOS si Android a fost confirmat pentru martie 2013

calendar_month 07 Nov 2012, 17:53
The Verge sustine ca are confirmarea ca Microsoft lucreaza la finalizarea suitei office pentru device-uri precum iPad, iPhone dar si tablete si telefoane cu Android.
Potrivit sursei citate, Microsoft Office pentru Android si iOS va fi lansat in prima parte a anului viitor.

Pe de alta parte, mai avem doua vesti. Ca de obicei, una buna si una mai putin buna...
Vestea buna este ca aplicatiile native pentru platformele amintite vor fi initial distribuite utilizatorilor gratuit, prin intermediul magazinelor virtuale ca Google Play si App Store. The Verge mai precizeaza ca pentru folosirea suitei office de la Microsoft, utilizatorii de gadgeturi non-Windows, vor trebui sa detina un cont Microsoft.

Vestea proasta este ca aceleasi aplicatii vor fi limitate in cazul versiunilor free la modul de vizualizare a documentelor. Pentru a beneficia de modulul de editare a documentelor, utilizatorii vor fi nevoiti sa plateasca prin intermerdiul Office 365.

Microsoft Office pentru Android si iOS va ajunge pe piata in luna martie 2013, potrivit unui comunicat publicat de subsidiara din Cehia a Microsoft. De altfel, cei de la The Verge sustin ca au confirmarea ca Office pentru Windows Phone, iOS si Android este in lucru, chiar de la un purtator de cuvant al Microsoft. Primii care vor avea la dispozitie aplicatia Office vor fi posesorii de dispozitive cu iOS (iPad, iPhone etc.) 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?