Magia de Craciun in petrecerile corporate
8/8295
calendar_month 10 Nov 2022, 21:44

Compania ta nu a renuntat niciodata la sarbatorirea unui Craciun in toti anii de activitate? Nu lasa acest an special sa treaca fara sa organizezi un eveniment atat de iubit, mai ales dupa 2 ani de restrictii din cauza pandemiei. Ar trebui sa iti faci o lista cu tot ce trebuie pentru a organiza un „Craciun traditional” ca la carte, pentru angajatii si colaboratorii tai.
Petrecerile corporate sunt momente foarte frumoase in viata angajatilor tai, care adesea se confrunta cu multe neplaceri si lipsuri in restul timpului. Chiar si viata corporata poate fi coplesita de momente delicate, uneori din motive externe, care nici macar nu depind de modul in care tu iti conduci compania. Ce sa faci? Trebuie sa te gandesti ca angajatii tai sunt, pana la urma, oameni si ca au nevoie de un strop de bucurie in viata lor. Sigur, poate ca lucrurile nu vor fi rezolvate prin actiunile tale, dar tu, intre timp, poti gasi o modalitate de a-ti face angajatii fericiti fie si pentru putin timp, macar pentru cateva ore. Pana la urma, angajatii tai sunt, de fapt, cea mai de pret investitie a ta si merita sa te ocupi de acest aspect cum se cuvine.
Craciunul este poate cea mai buna oportunitate de a te dedica, de data aceasta, angajatilor. De a face in asa fel incat sa nu simta stres, presiune si sa se simta apreciati pentru munca pe care au depus-o pentru tine. Ne-am putea opri vreodata din a iubi Craciunul si a-l sarbatori cu drag? Este clar ca nu vom fi niciodata capabili sa facem asta. Stim ca exista inca multe companii care nu vor sa renunte la zilele in familie, la petrecerile corporate si la sarbatorirea Craciunului cu angajatii lor.
Daca esti aici, sa ne imaginam ca nu ne-am inselat. Asadar, daca vrei sa sarbatoresti Craciunul alaturi de angajatii tai, sa oferi momente magice cu multa distractie pentru toata lumea si cadouri corporate pentru cei ce lucreaza pentru tine, citeste mai departe!

Magie de Craciun pentru un Craciun deosebit!
Daca nu se poate organiza un eveniment chiar in ziua de Craciun, sa nu uitam de toate posibilitatile pe care le ai in alte zile. Din pacate, multe companii continua sa lucreze si in preajma sarbatorilor. Nu este vorba despre sclavie, ci pur si simplu nu te poti descurca fara angajatii tai, pentru ca unele activitati functioneaza mai bine atunci cand toti potentialii clienti sunt acasa, cu familiile lor, sau sunt la cumparaturi pentru cadouri si consumerism.
Acesta este motivul pentru care unii dintre angajatii tai pot avea nevoie de o petrecere proprie, pentru a se relaxa si a lua macar o pauza intre doua ture de munca grea.
Presupunand ca vei avea nevoie cu siguranta de mana unui profesionist pentru aceasta afacere, mai ales daca lucrezi sau conduci o companie cu adevarat mare, cu un numar mare de angajati, poti cere sfaturile profesionistilor care organizeaza evenimente in acest sens. De asemenea, iti sugeram sa nu uiti de cadouri. Cadourile corporate pot fi de multe feluri, de la cosuri Craciun pana la piese tehnologice utile angajatilor.
Iata cum sa organizezi cea mai frumoasa petrecere corporativa de Craciun... Exista cel putin trei moduri de a face o astfel de petrecere si am dori sa le amintim: cina traditionala, cocktail-ul corporat si aperitiv tip bufet cu cina.

Prima propunere este foarte simplu de organizat: cu siguranta stii acele filme americane in care toata lumea este intr-o sala cu scena si, in timp ce se uita la spectacole, se bucura de o cina traditionala, alaturi de familie si copii ? Iata, aceasta este cea mai practica idee pe care ti-o putem oferi. Desigur, poti fi atat de creativ pe cat vrei si sa incerci sa faci niste modificari personalizate asupra temei, dar, in esenta, asta este ceea ce trebuie sa faci. In primul rand, trebuie sa gasesti o sala, fie chiar in incinta corporatiei, fie sa inchiriezi un restaurant. Acesta este primul pas de facut. Imediat dupa aceea va trebui sa gasesti un serviciu bun de catering, daca acesta nu este deja oferit de cei care administreaza locatia aleasa.
A doua propunere, adica cocktail-ul, este o versiune mai moderna a petrecerilor de Craciun. Nu te asezi, nu iei cina, dar si aici ar fi nevoie sa angajezi o agentie care sa se ocupe de catering si sa-ti trimita suficienti ospatari care sa serveasca la timp toti oaspetii.
Ei vor trebui sa toarne bauturi sau sa ofere pahare deja umplute cu diverse licori, desigur, dar sa ofere si gustari delicioase, precum tartine si quiche-uri delicioase. In general, acest tip de seara este intotdeauna insotita sau presarata cu un fel de discutii, adica ne intalnim pentru a vorbi despre obiectivele viitoare ale companiei, activitatile urmatoare si previziunile cele mai atractive si pozitive, pentru a ridica moralul celor prezenti. La final, poti sa oferi un cos cadou tuturor angajatilor tai.
A treia si ultima optiune, adica aperitivul tip bufet urmat indeaproape de cina, este cea mai clasica versiune a unei petreceri la care te poti gandi. De asemenea, este, in general, cea mai scumpa solutie, deoarece pe langa aperitivul cu bufet, va trebui sa amenajezi mesele, sa angajezi un serviciu de catering profesionist si sa inveselesti pe toata lumea cu divertisment adecvat si muzica de fundal. Este aproape ca si cum ai organiza o nunta.
Acum ramane la latitudinea ta ce fel de petrecere de Craciun sa organizezi pentru angajatii tai. Totusi, indiferent ce vei face, nu uita sa oferi un cadou, iar cosurile de la Gift Idea pot fi ceea ce iti trebuie. Fii cel mai bun sef si arata-le celor ce lucreaza pentru tine cat de mult ii pretuiesti cu o petrecere si un cadou pe masura muncii pe care au depus-o in anul care a trecut.