Magazinulortopedic.ro isi indruma clientii in alegerea eficienta a unui carucior rulant
7/7154
calendar_month 05 Dec 2017, 18:23

Selenium Distribution este o firma care comercializeaza prin intermediul magazinului online https://www.magazinulortopedic.ro/produse destinate persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporare sau permanete in scopul de a ajuta la sporirea mobilitatii si a independentei de miscare, precum si celor carehttps://www.magazinulortopedic.ro/dispozitive-de-mers/fotolii-rulante au nevoie de tratament sau ingrijire in spitale, respectiv la domiciliu, cu scopul de a isi imbunatati calitatea vietii.
Toate produsele din portofoliul Magazinului Ortopedic, sunt de ajutor in procesul de recuperare al persoanelor care sufera accidente sau operatii. Pe Magazinul Ortopedic se gasesc o gama variata de dispozitive ortopedice, cum ar fi dispozitivele de mers, dispozitive ajutatoare pentru baie, produse antiescare, saltele medicale si paturi, produse utilizate in kinetoterapie si recuperare medicala.

Absolut toate dispozitivele comercializate de Magazinul Ortopedic sunt conforme cu normele europene, au marca CE si asigura un raport foarte bun intre pret si calitate, fiind de asemenea si usor de utilizat si de intretinut.

Pentru persoanele care sunt in cautarea unui carucior rulant, Magazinul Ortopedic ofera o gama variata de carucioare si fotolii rulante potrivite pentru orice persoana. Scaunele rulante sunt dispozitive ortopedice de mers, concepute special pentru persoanele care nu se pot misca deloc sau nu isi pot sustine greutatea pe membrele inferioare, in aceasta categorie fiind incluse persoanele cu un handicap locomotor, varstnici, pacienti care sunt imobilizati temporar in urma unor interventii chirurgicale.

Un scaun cu rotile este dispozitivul cu ajutorul caruia un pacient poate sa se deplaseze atat in casa cat si afara, utilizand forte proprii sau fiind ajutat de un insotitor.

Un avantaj oferit de Magazinul Ortopedic este calitatea produselor oferite spre vanzare precum si gama cat mai variata de produse. Exista carucioare rulante cu antrenare manuala intr-o gama destul de larga de modele. Cel mai cautat astfel de caurcior rulant este cel confectionat din aluminiu sau otel. In oferta magazinului sunt incluse si scaunele cu rotile pliabile, toate fiind confortabile datorita modului de constructie ergonomic, foarte usor de manevrat si transportat. Un alt scaun cu rotile foarte apreciat de utilizator este cel echipat cu o maneta de franare care confera siguranta de exploatare.

Pentru ca echipa Magazinul Ortopedic are ca obiectiv principal satisfactia absoluta a consumatorului si ajutorul consumatorilor pentru o viata cat mai buna, fiecare categorie de clienti a fost tratata cu aceeasi atentie, motiv pentru care in portofoliul de produse pot fi gasite si dispozitive speciale pentru persoanele supraponderale.

In functie de bugetul alocat, cumparatorii au posibilitatea de a alege un scaun cu rotile cu antrenare electrica sau manuala. Amebele tipuri au propriile avantaje si dezavantaje. Un carucior rulant cu antrenare manuala nu va fi limitat de autonomia bateriei ci doar de rezistenta persoanei care il utilizeaza. Pretul foarte bun este unul dintre avanatajele acestui tip de scaun. La polul opus, un scaun carucior rulant electric ofera confort sporit si independenta fata de insotitori, pentru cei care nu pot sa antreneze manual scaunul.Scaunele rulante pot fi dotate cu accesorii care aduc un grad sporit de confort si siguranta. Elementele de blocare sau prindere, franele, suportul pentru picioare, maresc siguranta pacientului.

Selenium Distribution asigura prin intermediul site-ului mentionat toate dispozitivele necesare persoanelor cu afectiuni locomotorii, la cele mai inalte standarde de calitate. Pe langa toate acestea, clientii beneficiaza de consultanta gratuita pentru a achizitiona cele mai bune produse in conformitate cu nevoile pe care le au.